Setari Cookie-uri

Brooks Brothers intra in Romania

BROOKS BROTHERS, legendarul brand american cunoscut in intreaga lume, intra pe piata din Romania in septembrie 2014.

Comunicat de presa

Primul magazin Brooks Brothers din Romania se va deschide in Baneasa Shopping City si va fi operat de LT Apparel Romania SRL, un joint venture intre FF Group Romania, subsidiara a grupului international Folli Follie si compania greceasca LT Apparel SA. Compania nou-creata are un capital social in valoare de 500.000 Euro si este detinuta in proportie de 51% de LT Apparel din Grecia si 49% de FF Group Romania.



FF Group Romania SRL
Compania FF Group Romania, parte a Folli Follie a€“ Grecia (FF Group), este unul dintre cei mai importanti distribuitori si retaileri nationali de articole de sport si fashion si are 370 de angajati. Compania detine la nivel national o retea extinsă de magazine, dintre care magazine de tip monobrand (Nike, Folli Follie, Calvin Klein Jeans), magazine multibrand (collective, _kix), si magazine tip outlet.

LT APPAREL SA
Compania LT APPAREL SA din Grecia detine drepturile de distributie si promovare a brandului Brooks Brothers in Grecia, Cipru, tarile balcanice si Principatul Monaco. Incepand din anul 2008, compania a dezvoltat o retea de 15 puncte de vanzare Brooks Brothers in Grecia si Principatul Monaco.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.