Setari Cookie-uri

Noua colectie Tomana/Iarna 2014 de la adidas semnata de Stella McCartney

Energia si autenticitatea mediului inconjurator sunt numitorul comun al acestei noi teme.

Comunicat de presa

Noua colectie Tomana/Iarna 2014 de la adidas semnata de Stella McCartney este inspirata in totalitate din natura. Energia si autenticitatea mediului inconjurator sunt numitorul comun al acestei noi teme. Nuantele pamantii subliniate de culori indraznete fluorescente si materialele cu animal print il fac pe cel care imbraca aceste haine sa se bucure cat mai mult de fiecare moment petrecut in aer liber.

Prezentand siluete structurate, combinatii inovatoare de texturi si tesaturi lejere , colectia reuneste tinute exceptionale atat din punct de vedere estetic cat si functional.

"In acest sezon m-am inspirit din elementele naturii si din senzatia de libertate si de individualitate pe care natura ti-o ofera. Paleta de culori care predomina este formata din nuante tomnatice si tonuri specifice anotimpului rece, in timp ce jocul dintre croiul structural si liniile fluide este temperat de straturi lejere imbracate in detalii voluminoase. Sunt foarte mandra sa continui sa ofer o colectie care incorporeaza elemente memorabile" a declarat Stella McCartney

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.