Setari Cookie-uri

Bronz stralucitor si de lunga durata, doar cu o piele intens hidratata

Special pentru a pastra bronzul un timp mai indelungat, specialistii in dermato-cosmetica MagnifiqueSkin de la Laboratorul Lysaskin din Franta aduc un produs revolutionar: Xerolys 5.

Comunicat de presa

Emulsia Xerolys 5 contine ingrediente active pentru hidratare intensa, calmare si reparare a epidermei, care aduce cu peste 50% mai multa hidratare decat produsele care contin doar uree si un efect prelungit de pana la 24 de ore.

Hidratare la nivel cutanat

O piele hidratata este o piele sanatoasa. Neglijarea hidratarii poate duce la un aspect uscat, fisurat sau predispozitie la iritatii, iar bronzul se va sterge imediat. Produsele de hidratare trebuie sa actioneze in profunzimea pielii pentru un efect de durata si pentru a diminua numarul de celule moarte, odata cu care se duce si bronzul nostru.

Reteta unica patentata pentru hidratare intensa: URODIUM

Xerolys 5 contine URODIUM, o emulsie intens hidratanta, stabila si foarte agreabila in utilizare. Reteta unica a fost dezvoltata in laboratoarele Lysaskin din Franta, pentru a raspunde si celor mai exigente cerinte ale industriei dermato-cosmetice.

Citește și:

URODIUM® este o combinatie patentata de ingrediente active (uree 5%, clorura de sodiu 2%) care ofera o putere de hidratare superioara altor produse care contin uree datorita clorurii de sodiu, care o impiedica sa se cristalizeze.

Ureea este responsabila de hidratarea si elasticitatea pielii si este o componenta naturala a epidermei. De aceea, produsele de ingrijire pe baza de uree au cea mai mare putere de hidratare si actioneaza timp mai indelungat.

Astfel, emulsia Xerolys 5 de tipul "ulei in apa" este absorbita imediat, lasand pielea hidratata, insa fara a crea aspectul uleios la nivelul epidermei si oferind o bariera hidratanta pentru un timp mai indelungat.

Hidratarea naturala in profunzime - confort pentru pielea uscata

Datorita formulei sale intens hidratante, emulsia este ideala pentru pielea cu tendinta de uscaciune, imbatranita sau care are pur si simplu nevoie de un plus de hidratare in ingrijirea zilnica.
Emulsia intens hidratanta Xerolys 5 este disponibila doar in farmacii, in 3 variante

Citește și:

200 ml - 56 lei 500 ml - 90 lei 1000 ml - 148 lei

Pentru sfaturi, informatii de la specialisti, cadouri si portofoliul de dermato-cosmetice MagnifiqueSkin, va asteptam pe pagina de Facebook si pe www.magnifiqueskin.ro

Sursa foto prima pagina: Depositphotos

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.