Setari Cookie-uri

Vedetele verii: dermato-cosmeticele adaptate nevoilor moderne

Sanatatea are unul dintre cele mai importante roluri in ABC-ul bronzului frumos si uniform.

Comunicat de presa

Special pentru cea mai calduroasa luna din an, in care radiatiile UV ating cel mai inalt nivel, specialistii in dermato-cosmetica MagnifiqueSkin, colectia care aduce in Romania inovatiile produse de Laboratoarele ACM si LysaSkin, recomanda un produs recent lansat:

Crema Sensitelial Golden Tint cu SPF 50+ cu pigment nuantator auriu

Crema are o formula 2 in 1, dezvoltata special pentru ingrijirea si protejarea tenului sensibil cu factor maxim de protectie solara, oferind in acelasi timp beneficiile unui fond de ten usor, de vara, cu o textura fluida, lejera si usor de aplicat. Formula contine pigmenti nuantatori care acopera imperfectiunile tenului, ii redau aspectul uniform, conferindu-i un efect de stralucire si luminozitate, specifice unui bronz sanatos.

Pudra de perle, efect de intensificare a factorului de protectie solara

Citește și:

Formula contine particule din pudra de perle cu triplu rol: hidratare, protectie si prevenire a imbatranirii pielii. Pudra bogata in minerale marine protejeaza pielea impotriva radiatiilor UVA si UVB datorita magneziului, maximizand factorul de protectie solara, iar sodiul asigura un nivel optim de hidratare a pielii si previne imbatranirea.

Multumita tehnologiei franceze, formulele colectiei MagnifiqueSkin sunt adaptate nevoilor moderne de frumusete, la standardele inalte ale industriei dermato-cosmetice, pentru sanatatea tenului sensibil.

• Crema Sensitelial Golden Tint SPF 50+ este disponibila in varianta de 40 de ml, usor de luat in bagajul de vacanta.

Se gaseste doar in farmacii la pretul de 53 de lei.

Pentru sfaturi, informatii de la specialisti, cadouri si portofoliul de dermato-cosmetice MagnifiqueSkin, va asteptam pe pagina de Facebook si pe www.magnifiqueskin.ro

Citește și:

Sursa foto prima pagina: Depositphotos

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.