Setari Cookie-uri

Vienna Ice Coffee Vanilie si Cappuccino - sortimente noi "coffee to go"

Distribuitorul Vienna Ice Coffee in Romania completeaza gama de cafea traditionala din Austria cu doua sortimente noi

comunicat de presa

Iubitorii aromei dulci de vanilie si a savurosului cappuccino au un mare motiv de bucurie. Maresi Foodbroker, distribuitorul Vienna Ice Coffee in Romania, completeaza gama de cafea traditionala din Austria cu doua sortimente noi: Vienna Ice Coffee Vanilie si Vienna Ice Coffee Cappuccino, perfecte pentru momentele de relaxare sau pauzele scurte de la birou.

Vienna Ice Coffee Vanilie este o cafea cu rasfat: are un gust unic, dulce-aromat, in timp ce Vienna Ice Coffee Cappuccino va va surprinde cu textura sa cremoasa si delicioasa.

vienna ice coffee
Insufla in fiecare zi un plus de savoare pur vieneza si racoarea din Alpi cu o „coffee to go” pentru zile reusite: Vienna Ice Coffee! Gata preparata si asezonata dupa propriul plac in diverse arome, Vienna Ice Coffee tine pasul cu tine chiar si in cele mai active momente si in acelasi timp, iti ofera o adevarata revigorare a simturilor!

Citește și:

Preparata cu faimosul lapte din Alpi, Vienna Ice Coffee poate fi servita la temperatura camerei in orice moment al zilei: dimineata, la brunch sau ca desert, la fel cum se intampla in cafenelele vieneze.
Din aceeasi gama, fac parte si Vienna Ice Coffee Classic si Vienna Ice Coffee fara zahar adaugatt, singura cafea „ready to go” fara zahar adaugat aflata in acest moment pe piata romaneasca.

Sortimentele Vienna Ice Coffee se pot achizitiona din benzinariile OMV, PETROM, MOL, GAZPROM, din hypermarket-urile CARREFOUR si din anumite supermarket-uri BILLA si MEGA IMAGE, la pretul recomandat de 6.99 ron.

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.