Setari Cookie-uri

E-BODA prezinta cea mai mare gama de accesorii dedicate pentru dispozitivele sale mobile

E-Boda prezinta cea mai mare gama de accesorii dedicate pentru dispozitivele mobile din portofoliu.

Comunicat de presa

COMPANION ofera o experinta completa de utilizare pentru posesorii de gadget-uri E-Boda si cuprinde o serie intreaga de huse pentru toate smartphone-urile si tabletele de diferite modele, folii de protectie, boxe wireless portabile, suporturi si incarcatoare auto. Produsele din gama COMPANION sunt disponibile online, pe www.e-boda.ro, la preturi cuprinse intre 11,90 lei si 169 lei.

"Ne-am bazat decizia de a lansa gama COMPANION pe popularitatea in crestere, la nivel global, a accesoriilor si pe optiunile destul de limitate si de costisitoare aflate pe piata romaneasca in acest moment. Exista un trend global orientat catre lansarea unor accesorii din ce in ce mai variate si ingenioase pentru smartphone-uri si tablete. Noi am facut doar primii pasi, accesoriile prezente la start in gama COMPANION fiind considerate a fi 'de baza'. Popularitatea boxelor cu Bluetooth trebuie sa creasca accelerat in piata romaneasca, asa cum au facut-o si in alte piete, datorita utilitatii, libertatii de miscare si portabilitatii excelente. De altfel, boxele Bluetooth, husele, foliile de protectie si power bank-urile sunt printre cele mai populare produse. Pentru inceput, estimam vanzari de aproximativ 30.000 - 50.000 de unitati din aceasta gama in Q4," declara Alexandru Dragoiu, CEO E-Boda.

Citește și:

Modelele de boxe The Beat reprezinta punctul principal de atractie al gamei si au fost create pentru iubitorii de muzica, mereu in cautarea distractiei. Indiferent daca sunt utilizate in vacanta, acasa sau la birou, variantele de culori, design-ul ergonomic si calitatea sunetului redat le permit sa se integreze usor in orice incapere. Boxele pot fi conectate prin Bluetooth la smartphone, tableta, sau laptop, la o distanta de pana la 10 metri de sursa, oferind o calitate mai buna a sunetului pentru filme, muzica sau jocuri.

Realizate din materiale de calitate, atent finisate, care le ofera o rezistenta sporita, The Beat 200 si The Beat 100 integreaza difuzoare cu o putere de 6W, suficienta pentru a asigura un sunet clar si puternic timp de 4h de utilizare continua. Cu un timp de incarcare scurt, The Beat 200 reprezinta varianta perfecta pentru cei care sunt mereu pe drum, in cautarea distractiei.

Citește și:
  • E dragoste sau Vendetta? - Spania'99
  • E vară, cald și soare... nu uita de depilare!
  • Tarot online: E inevitabilă despărțirea?

Varianta de buzunar, The Beat 100, ofera sunet si culoare oricarui spatiu, venind in trei variante de culori - rosu, mov si negru si este alegerea perfecta pentru cei care lucreaza in deplasare. Cu o suprafata de fixare mai mare care le sporeste stabilitatea, The Beat 100 se incadreaza perfect in orice spatiu de birou.

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.