Setari Cookie-uri

Spre sfarsit de vara, ZorileStore.ro reduce preturile cu pana la 50%

De astazi, sunt disponibile 1100 de articole din colectia primavara/vara 2014, la pret redus cu pana la 50 %.

Comunicat de presa

"Este o perioada asteptata si ne bucura interesul tot mai vizibil al clientilor nostri. Estimam vanzari de peste 450.000 de euro in urmatoarea perioada, ceea ce inseamna o crestere de 10 % fata de aceeasi perioada a anului trecut", a declarat George Bogdan Mocanu, Director de Vanzari ZorileStore.ro.

ZorileStore isi propune sa vanda in perioada urmatoare peste 15.000 de produse.

"Campania va dura pana in jurul zilei de 15 septembrie. Din estimarile noastre, vanzarile in mediul online vor depasi un procent de 30 % din totalul incasarilor in aceasta perioada" a mai declarat George Bogdan Mocanu.

ZorileStore.ro mizeaza si de aceasta data pe publicul tanar, o pondere de 60 % din totalul produselor reduse fiind reprezentata de catre articolele pentru barbati.

Traficul de pe dispozitivele mobile este in continua crestere iar in acest context, compania a dezvoltat o noua versiune a site-ului, care este afisat diferit, in functie de echipamentul de pe care este accesat.
Noua varianta a site-ului a fost realizata de catre grupul ContentSpeed, care este specializat in dezvoltarea magazinelor online.

Citește și:

Sursa foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.