Setari Cookie-uri

PANDORA ESSENCE COLLECTION - Noi talismane cu valorile tale personale

Continuand succesul PANDORA ESSENCE COLLECTION, acest sezon marcheaza lansarea unei noi serii de 12 talismane simbolice, care reprezinta valorile personale, interioare, ale femeilor de pretutindeni.

comunicat de presa:

Intr-o lume marcata de haos, PANDORA ESSENCE COLLECTION le permite femeilor sa-si exprime esenta, acel ceva interior care le caracterizeaza, reflectand cine sunt si ce isi doresc.

Noua varietate de talismane finisate manual, realizate din aur, argint si pietre semipretioase – fiecare dintre aceste bijuterii reprezentand o valoare personala – este strans legata de sinele femeii si de modul sau propriu de exprimare.

Prin modele intortocheate si fluide, pietre slefuite sau multifatetate si suprafete texturate, talismanele din aur, argint si pietre reprezinta 12 valori importante: Grija, Rabdare, Convingere, Spirit pozitiv, Spiritualitate, Curiozitate, Dedicare, Generozitate, Intuitie, Creativitate, Sensibilitate si Demnitate. Acestea pot fi purtate separat sau combinate cu talismanele PANDORA ESSENCE COLLECTION deja existente.

Citește și:

Bratara supla din argint 925 a colectiei, bratarile din snur textil gri sau negru sau noua bratara margelata din argint 925 ofera o multitudine de posibilitati pentru a-ti exprima valorile interioare, precum si de a-ti schimba look-ul in functie de stare sau de stil.

Imbina valorile atemporale si formele purtabile cu frumusetea finisata manual a acestor bijuterii rafinate.
Conectandu-le pe femei la simbolurile personale atribuite fiecarui talisman ales, PANDORA ESSENCE COLLECTION ofera un nou si fermecator mod de a-ti exprima valorile personale.

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.