Setari Cookie-uri

Constitutia Zambetului

Primul proiect de lege din Romania prin care orice copil are dreptul la un zambet sanatos

comunicat de presa

Clinica Dr. Melnic, in parteneriat cu prezentatoarea RTV, Cristina Herea, lanseaza un nou “proiect de lege”, “Constitutia Zambetului”, prin care fiecare copil are dreptul la un zambet frumos, la o dantura sanatoasa si la o igiena dentara corecta.

Campania de responsabilitate sociala “Constitutia Zambetului” va avea ca timp de desfasurare 14 saptamani, perioada 8 septembrie – 15 decembrie 2014. Beneficiarii campaniei sunt copiii din orfelinate, apartamente sociale sau care provin din familii defavorizate, cu varsta cuprinsa intre 6 si 18 ani. Tratamentele stomatologice din cadrul campaniei “Constitutia Zambetului” vin in completarea tratamentelor gratuite oferite de catre stat copiilor din centrele de plasament.

Din dorinta de a oferi tratamente stomatologice copiilor cu posibilitati materiale reduse, a luat nastere campania sociala “Constitutia Zambetului”. Initiata de Clinica Dr. Melnic in parteneriat cu Cristina Herea, campania se va derula in perioada 8 septembrie – 15 decembrie 2014. Prin aceasta campanie se urmareste sublinierea importantei unei danturi sanatoase pentru o viata buna, campania avand drept scop prevenirea si tratarea problemelor dentare ale copiilor cu posibilitati materiale reduse.

Citește și:

Ma bucur foarte mult ca visul meu de a ajuta copiii defavorizati s-a implinit. Suntem fericiti ca putem sa le oferim copiilor din centrele de plasament sau care provin din familii defavorizate tratamente dentare. Copiii vor primi gratuit tratamente dentare in cele mai bune conditii dar si educatie medicala pentru a sti cum sa-si pastreze dantura sanatoasa. In fiecare an, in prima vineri a lunii octombrie este Ziua Internationala a zambetului, sarbatorindu-se toate zambetele si faptele bune. Am considerat aceasta sarbatoare cadrul prielnic desfasurarii campaniei <<Constitutia Zambetului>> si ne dorim ca aceasta sa devina o traditie anuala. Vreau sa multumesc tuturor celor care au facut posibila demararea acestei campanii si ma refer aici la toti oamenii care s-au implicat si au pus suflet” declara Dr. Ion Melnic, specialist in chirurgie dento-alveolara si coordonator al Clinicii Dr. Melnic.

Citește și:

Cu totii suntem constienti ca nevoile copiilor nu sunt doar cele de baza: o casa, mancare calda si haine. Toate aceste nevoi sunt vitale, insa un consult stomatologic ar deveni deja un lux pentru copii defavorizati. La initiativa domnului dr. Ion Melnic, m-am alaturat cu suflet si drag campaniei <<Constitutia Zambetului>>, in cadrul careia medicii din Clinica Dr. Melnic isi vor darui timpul, rabdarea, grija si profesionalismul copiilor mai putin norocosi. Il felicit pe domnul dr. Ion Melnic si echipa sa ca au inteles ca nu este suficient sa iti desfasori activitatea in societate, ci este nevoie si de o dovada a umanitatii”, declara Cristina Herea.

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.