Printul Paul si Printesa Lia sustin "Atelierul de Jurnalism"

Printul Paul si Printesa Lia sustin
Kudika
9 Septembrie 2014

Cursurile incep in octombrie, iar copiii vor putea sa interactioneze cu jurnalisti si personalitati marcante din Romania

Jurnalista Romania tv Cristina Herea a lansat “Atelierul de Jurnalism” in parteneriat cu Centrul Educational Edu&Care, dedicat copiilor cu varste intre 5 si 13 ani!

La evenimentul de lansare au luat parte celebritati, printre care Printul Paul si Printesa Lia, care au ales sa o sustina pe prezentatoarea tv in demersul ei de a-I invata pe cei mici tainele jurnalismului. Eniko Georgescu, Geanina Corondan, dar si Roxana Iliescu au pasit in studioul Kids News, unde s-au lasat intervievate de viitorii jurnalisti.

Cursurile incep in octombrie, iar copiii vor putea sa interactioneze cu jurnalisti si personalitati marcante din Romania, vor invata sa modereze emisiuni, sa prezinte stiri si vor fi protagonistii unor evenimente mediatizate in presa.Cei mici vor avea acces in studiourile de televiziune si in redactiile de presa scrisa.

“Copiii vor invata sa redacteze stiri, sa prezinte emisiunii la care invitatii vor fi celebritatile si vom organiza si evenimente dedicate acestora. Le multumesc prietenilor si colegilor care cred in acest proiect: Victor Ciutacu, Andrei Tinu, Letitia Badescu, Sebastian Bodu, Altetele Regale.Va invit sa ne descoperiti pe hereacristina.ro”, a declarat jurnalistul Cristina Herea.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri