Setari Cookie-uri

Cafe DeKO - Sezonul 11

Cel mai important eveniment al comediei este dedicat celebrarii a 11 ani de stand-up comedy la Cafe DeKO! Joi, 18 septembrie, ora 21:00, vom retrai o atmosfera unica si nonconformista, printr-un eveniment dedicat personalitatilor de marca ale scenei de stand-up comedy din Romania.

Comunicat de presa

Cunoscutii actori de stand-up comedy, cei care au facut si inca fac istorie la Cafe DeKO vor fi prezenti si de aceasta data cu cele mai bune glume si cele mai indraznete replici: Bobonete, Vancica, Giani (Dita Constantin), Raul, Radu, Sorin, Sergiu, Natanticu, vor urca pe scena in prima zi al celui de-al unsprezecelea sezon!



Fii alaturi de Cafe DeKO la deschiderea noului sezon joi, 18 septembrie, pentru a scrie impreuna o noua pagina in istoria stand up-ului romanesc! La evenimentul de deschidere vor fi prezente numeroase persoane publice, personalitati ale teatrului, filmului si a muzicii romanesti, bloggeri de top si vedete.

Pentru a pastra aceeasi atmosfera, seara va continua la Coco Bongo cu petrecerea dedicata tuturor iubitorilor de stand-up si celor dornici sa se distreze in stilul Deko!

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.