Setari Cookie-uri

La Martina a aniversat 1 an in Romania

Evenimentul a avut loc in magazinul La Martina din Baneasa Shopping City si a oferit invitatilor o incursiune in istoria de peste 29 ani a brandului, punctand intr-un mod inedit impletirea celor doua culturi, argentiniana si romaneasca, printr-un moment de tango argentinian combinat cu dansul Calusarilor.

Comunicat de presa

"Anul acesta Argentina si Romania sarbatoresc 134 de ani de cooperare si 83 de ani de la deschiderea primei noastre ambasade in Romania. Ambele tari sunt parte a marii familii latine si gasim multe similaritati intre noi. La Martina este din anii 80’ un simbol al luxului argentinian si reprezinta un etalon al excelentei artizanilor argentinieni la nivel international. La Martina este partener si furnizor pentru cel mai cunoscut club de polo din lume, Guards Polo Club, club frecventat de Casa Regala a Marii Britanii. Felicitam echipa La Martina si le uram multi ani plini de succes in Romania", a declarat Carlos Hernandes, reprezentant al Ambasadei Argentinei in Romania

Romania este prima tara din Europa care are un magazin online La Martina (lamartina-store.ro), punand la dispozitia fiecarui roman produse din colectii consacrate, de o eleganta unica, impartite in linii cu identitate proprie, fiecare in sine putand crea ansambluri vestimentare complete si personalizate. Precolectia Che Tango toamna - iarna 2014 este prezenta in magazine cu piese vestimentare inspirate din Tangoul argentinian.

Citește și:

Eleganta si prestanta Tangoului este recreata in costume complete, tricouri, geci si accesorii, esarfe sau palarii. Colectia Guards Polo Club by La Martina este si ea prezenta in magazine, fiind o colectie lansata in 2010 cu aprobarea celui mai prestigios club de polo din lume, frecventat de Casa Regala a Marii Britanii.


La Martina
a incheiat la nivel global un parteneriat cu Maserati, pentru care, in 2011, a produs o editie limitata de tricouri polo cu logo-ul producatorului italian de automobile de lux. In cadrul evenimentul invitatii au putut admira in fata magazinului La Martina din Baneasa Shopping City un Maserati Ghibli, primul model echipat cu motor diesel din istoria Maserati.

Partenerii evenimentului aniversar La Martina au fost Maserati, Sofa Catering, Moet Chandon si Scoala de dans Joie de Vivre.

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.