Prima solutie micelara pentru un ten deshidratat!

Prima solutie micelara pentru un ten deshidratat!

Bioderma, inventatorul solutiei micelare, lanseaza Hydrabio H2O 250 ml, prima solutie micelara destinata tenului deshidratat, ce indeparteaza machiajul, chiar si cel rezistent, de pe fata si conturul ochilor, hidrateaza si retine apa in piele, calmeaza si decongestioneaza tenul.

Comunicat de presa

Deshidratarea poate fi o caracteristica temporara a oricarui tip de ten: gras, sensibil sau normal si inseamna un deficit de apa in piele, cauzat de incapacitatea pielii de a acumula si transporta o cantitate optima de apa si de o bariera cutanata alterata ce permite pierderea apei. Tenul isi pierde luminozitatea, supletea, elasticitatea si apare senzatia de piele care "tine".

Plecand de la filozofia Bioderma: "Atunci cand pielea sufera, ar trebui sa ii folosim propria biologie si sa o invatam sa traiasca corect, in loc sa ne multumim doar sa o tratam pe moment", Laboratoarele Dermatologice Bioderma au creat Hydrabio H2O 250 ml, prima solutie micelara care reinvata pielea sa se hidrateze.

Hydrabio H2O 250 ml, gratie brevetului Aquagenium, "reinvata" sistemul de hidratare al pielii sa functioneze corect si eficient, stimuleaza sinteza de aquaporine, proteine canal care sustin circulatia apei in piele, si reface bariera cutanata cu rol protector pentru a preveni deshidratarea.

Solutia micelara curata si inlatura machiajul rezistent, hidrateaza si calmeaza pielea. Aceasta isi recapata elasticitatea, luminozitatea si prospetimea.

Hydrabio H2O 250 ml nu necesita clatire si asigura o toleranta cutanata si oculara de neegalat.
Pret recomandat in farmacii:

Hydrabio H2O 250 ml - 49 RON

Hydrabio H2O 250 ml completeaza gama Hydrabio, gama cu efect hidratant in profunzime, compusa din:
- Hydrabio Legere 40 ml - crema hidratanta pentru ten sensibil deshidrat, normal sau mixt (+48% hidratare dupa 2 ore)

- Hydrabio Riche 40 ml - crema hidratanta si nutritiva pentru ten sensibil deshidratat si uscat (+88% hidratare dupa 2 ore)

- Hydrabio Ser 40 ml – ser hidratant pentru ten sensibil foarte deshidratat (+53% hidratare dupa doar 15 minute.

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2014
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri