Setari Cookie-uri

Cel mai spectaculos Fashion Show al capitalei

Miercuri 24 septembrie, incepand cu ora 19:00, in incinta mall-ului Plaza Romania, esti invitat sa participi la cel mai spectaculos show din lumea modei Bucurestene, marca "Style-Up".

Comunicat de presa

Brand-uri cu traditie in Romania, dar si in intreaga lume, precum Tommy Hilfiger, D’S Damat, Lee Cooper, Koton, Time Out, Lashez, Bigotti, Colin’s, BSB, Otter, Il Passo, Sephora si Yves Rocher, isi vor prezenta noile colectii toamna-iarna 2015, in exclusivitate, pe podiumul Plaza Romania.

Lasa-te surprins!

Pentru ca toamna aceasta se poarta, in primul rand evenimentele pe care nu le vei uita niciodata, Maria Andrei, directorul artistic al show-ului de moda iti promite o seara inedita, cu numeroase surprize, in spiritul show-urilor de moda de la Paris, Milano, Londra, New York.

Pe podiumul din Plaza Romania vor defila, alaturi de manechine profesioniste, vedetele Andreea Balan, Adelina Pestritu, Speak, Iuliana Luciu, Anca Serea, Gianina Ilies, Adrian Nartea.

Intr-un decor pe masura, starurile autohtone vor fi ambasadorii noilor colectii internationale Vino la Plaza Romania pe 24 septembrie si vei avea ocazia sa le intalnesti intr-o ipostaza mai putin cunoscuta: cea de modele, pe catwalk.

Citește și:

Nu rata intalnirea cu Andreea Balan, renumita deja pentru spectacolele extrem de antrenante care da start-ul colectiilor de toamna iarna cu un concert pe care nu il vei uita.

Gazda intregului eveniment, nimeni alta decat Ilinca Vandici, teasteapta sa iei parte, alaturi de ea, la cel mai surprinzator Fashion Show al anului.

Evenimentul marcheaza lansarea colectiilor toamna - iarna 2015 in magazinele din Plaza Rominia si face parte dintr-o serie de activitati special destinate celor pasionati de moda, shopping, diversitate; un eveniment creat pentru cei care stiu ca stilul este prima carte de vizita a tuturor.

Mai multe detalii puteti afla pe pagina oficiala de Facebook Plaza Romania sau pe site-ul plazaromania.ro.

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.