Setari Cookie-uri

Brand-ul frantuzesc Vicomte A. prezinta colectia de Toamna-iarna 2014-2015

Brandul pret-a-porter Vicomte A. Paris propune, pentru noul sezon, tinute de inspiratie navy.

Comunicat de presa

Chiar daca e toamna sau iarna, noile piese Vicomte A. te trimit cu gandul la riviera franceza, la look-uri relaxate, dar foarte sic si, bineinteles, pline de culoare - pentru ca brandul este deja cunoscut pentru colectii in nuante vesele, indiferent de anotimp.

Vedetele colectiei sunt jachetele de toate felurile, de la cunoscutele bomber jacket pana la duffle coat, alaturi de puloverele cu dungi, bluzele si tricourile cu detalii de inspiratie navy. Culorile sunt irezistibile: galben intens, portocaliu, bordeaux, verde inchis, bleumarin. Combinatia cea mai iubita este cea intre galben si bleumarin, care se regaseste pe mai multe piese, atat din colectia pentru femei, cat si din cea pentru barbati: sacouri, tricouri sau accesorii.

Colectia de toamna-iarna Vicomte A. Paris vine cu propuneri complementare pentru barbati si pentru femei. Un cuplu poate lasa impresia ca poarta tinute identice; bineinteles, exista diferente – croielile diferite si alte mici detalii. De exemplu, puloverele de dama au un mic fermoar la spate, care nu se regaseste la cele pentru barbati, iar jachetele de dama sunt mai cambrate.

Citește și:

Vicomte A. Paris propune o garderoba completa: de la costume business sau de seara, camasi de cea mai buna calitate, ce pot fi purtate la birou, tricourile polo pentru care brandul este cunoscut, pantaloni si jeansi. Accesoriile sunt si ele numeroase: cravate, papioane, butoni, genti unisex, fulare, manusi, sosete sau pocket square, toate in nuantele noii colectii. In functie de styling, iti poti crea o tinuta serioasa, pentru o intalnire de afaceri, un look casual, perfect pentru weekend, sau unul rebel-chic, pentru o cina in oras sau o petrecere.

Vicomte A. Paris, brand-ul de haine de origine aristocrata franceza, s-a lansat pe piata din Romania in toamna anului 2013. Primul magazin Vicomte A. este deschis in mall Promenada, din Bucuresti, etaj 1, alaturandu-se retelei de peste 400 de magazine din lume.

Vicomte A. Paris a aparut pe piata in anul 2005, la initiativa vicontelui Arthur de Soultrait. Inspiratia si-a gasit-o in cadrul familiei, care era pasionata de sporturile ecvestre. Vestele jocheilor devin astfel sevaletul tanarului artist antreprenor, care adauga culoare, elemente originale si creeaza stilul Vicomte A. Paris.

Citește și:

Vicomte A. Paris se adreseaza barbatilor, femeilor si copiilor, propunand tinute ce acopera intreaga garderoba: fuste, cravate, jachete, pulovere, tricouri polo, pantaloni.

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.