Setari Cookie-uri

Academia de FIV lanseaza programul FertiHelp

Lupta cu infertilitatea este purtata de 1 din 6 cupluri din Romania

comunicat de presa

Lupta cu infertilitatea este purtata de 1 din 6 cupluri din Romania, iar cateodata armele dispar, rand pe rand, atunci cand nu exista posibilitati financiare. De aceea, Academia de FIV lanseaza programul FertiHelp, prin care ofera in fiecare luna pana la 10 proceduri FIV, la jumatate de pret, dar si o procedura gratuita pe luna, pentru o perioada initiala de 6 luni de zile.

Aceasta din urma va fi oferita in fiecare luna unui cuplu la a carui selectie va participa si asociatia SOS Infertilitatea, partenerul Academiei de FIV in acest proiect.

In conditiile in care salariul mediu pe economie se ridica cu putin peste 2000 lei, iar costul unei proceduri FIV standard este de 2600 euro, Academia de FIV anunta lansarea unui program special cu 50 % discount, disponibil pentru cuplurile care, pe langa problemele de infertilitate, se confrunta si cu probleme financiare grave. Astfel, specialistii Academiei, care numara 3 din cei 5 embriologi seniori din Romania, isi pun la dispozitie expertiza pentru a oferi cat mai multor cupluri solutia de a-si indeplini visul de a fi parinte.

Citește și:

Conditiile de accesare a programului FertiHelp sunt urmatoarele: varsta femeii cuprinsa intre 24 si 40 de ani, iar venitul total al cuplului (cumulat) nu trebuie sa depaseasca suma de 4500 lei net lunar. Pentru a face dovada veniturilor, ambii parteneri trebuie sa depuna fisa fiscala pentru anul 2013 si adeverinta de venit pentru ultimele 3 luni ale anului 2014, eliberata de catre angajatorul actual.

„FertiHelp este un program in care am pus mult suflet si dorinta ca impreuna, noi, echipa Academiei de FIV, sa acordam o sansa in plus cuplurilor hipofertile cu venituri mici, pentru care fertilizarea in vitro este ultima solutie prin care si-ar putea implini visul de a deveni parinti. Cum in acest moment nu exista niciun fel de sustinere pentru aceste cupluri din partea statului, consideram ca este de datoria noastra sa ii ajutam in aceasta lupta cu infertilitatea.

Citește și:

Astfel, am lansat programul FertiHelp, menit sa aduca speranta, incredere, lumina in viata celor care isi doresc un singur lucru: sa dea viata si sa devina parinti! Speram ca aceasta reducere de 50% din costul procedurii sa aduca odata cu ea si o scadere cu 50% a grijilor unui cuplu.”, a declarat Nicoleta Zamfir, Director General Columna Medical Center.

In ceea ce priveste procedura de FIV oferita gratuit, cuplurile sunt invitate sa trimita cazul medical, precum si situatia sociala, catre asociatia SOS Infertilitatea, la adresa de e-mail contact@vremcopii.ro, mai departe urmand a fi efectuata selectia.

Pentru mai multe informatii despre program, va invitam sa accesati www.academiadefiv.ro.

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.