Setari Cookie-uri

Noua gama Three Weather Taft Perfect Flex

Secretul unei coafuri reusite este sa nu-si schimbe forma pe parcursul unei zile pline, pastrand in acelasi timp un look natural si flexibil.

Comunicat de presa

Inspirat de viata femeilor active, cu preocupari dinamice si care au nevoie sa arate perfect intreaga zi, fara sa fie nevoie de re-aranjarea coafurii, TAFT lanseaza o noua gama de styling: Taft Perfect Flex cu elastina lichida, formula special creata sa asigure flexibilitate si elasticitate perfecta coafurii, cu fixare absoluta, timp de 24 de ore.

Cu noua gama Taft Perfect Flex, elastina este utilizata intr-un mod inovator si in produsele de hair-styling, aceasta fiind deja recunoscuta in industria produselor de ingrijire a pielii, datorita proprietatilor ei de a conferi elasticitate si rezistenta.

In formula noii game de styling Taft Perfect Flex Elastina lichida confera flexibilitate parului si mentine un look natural coafurii, pastrandu-i in acelasi timp forma, indiferent de intensitatea activitatii sau factorii de mediu.

Citește și:

Noua gama Taft Perfect Flex este formata din:

Spuma modelatoare Perfect Flex, 200 ml, Pret 13,19 RON
Este ideala pentru coafurile flexibile. Formula sa cu Elastina lichida protejeaza parul impotriva uscarii si nu il incarca. In plus, agentii hidratanti activi continuti asigura protectia termica a parului impotriva caldurii degajate de foehn. Are o textura ultra-catifelata, usoara si care nu intareste parul. Nivel de fixare 4.

Spray fixativ Taft Perfect Flex, 250ml - Pret 13,19 RON
Este finisajul perfect pentru coafurile flexibile. Formula speciala Taft protejeaza parul impotriva vantului si a umiditatii si actioneaza ca un scut impotriva razelor UV. Confera flexibilitate si nu intareste parul, asigurand o fixare ultra-puternica, care rezista pana la 24h. Este usor de indepartat prin periere.

Noua gama Three Weather Taft Perfect Flex este disponibila in magazine incepand cu luna septembrie 2014.

Citește și:

Sursa foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.