Setari Cookie-uri

Noua generatie de sampoane antimatreata CLEAR

Matreata este problema numarul 1 in ingrijirea scalpului si una dintre afectiunile care influenteaza in mod negativ increderea in sine in interactiunile sociale.

comunicat de presa:

Specialistii in psihologie spun ca prima impresie se formeaza intr-un minut si jumatate de la primul contact vizual. Impactul pe care aceasta il are asupra celor cu care interactionezi poate fi, insa, de lunga durata, de unde si eforturile pe care le depui astfel incat sa transmiti de la inceput cea mai buna imagine. Potrivit cercetatorilor Unilever, una dintre afectiunile care influenteaza in mod negativ increderea in sine este matreata. Prezenta matretii pe costumul tau negru sau pe noua ta rochie neagra de exemplu, nu te ajuta sa faci cea mai buna impresie, iar tu vei avea mai putina incredere in tine.

Matreata este problema numarul 1 in ingrijirea scalpului si una dintre afectiunile care influenteaza in mod negativ increderea in sine in interactiunile sociale. In acest context, CLEAR si-a asumat misiunea de a ajuta cele 2 miliarde de persoane din lume care se confrunta cu aceasta afectiune, sa scape de matreata si astfel sa aiba mai multa incredere in sine in interactiunile sociale, fara sa aiba nimic de ascuns.

Citește și:

Samponul antimatreata CLEAR se relanseaza si aduce pe piata din Romania o gama mai larga de sampoane, 6 variante pentru femei si 5 pentru barbati, dedicate fiecarui tip de par. Produsele beneficiaza de o formula noua, un nou design de ambalaj si un nou gramaj (250ml in loc de 200ml), oferind astfel cu 25% mai multa protectie impotriva matretii¹.

Principala cauza a aparitiei matretii este Malassezia, o ciuperca ce traieste pe scalpul sanatos al majoritatii adultilor, dar care uneori se inmulteste necontrolat datorita factorilor externi ce slabesc bariera naturala de protectie a pielii capului. Tehnologia folosita in sampoanele antimatreata obisnuite se concentreaza doar pe inlaturarea ciupercii Malassezia. Acesta este motivul pentru care problema matretii este rezolvata doar temporar. 9 din 10 persoane care au matreata sustin ca aceasta reapare dupa o anumita perioada de timp.

Citește și:

Pentru ca intelege deosebirile dintre scapul femeilor si cel al barbatilor, CLEAR a creat game dedicate. Noua generatie de sampoane CLEAR pentru femei contine Nutrium 10, o tehnologie unica antimatreata cu eficienta dovedita clinic. Creat 100% pentru barbati, fiecare sampon din gama extinsa CLEAR Men contine BioNutrium 10, o tehnologie unica antimatreata ce combina Zinc Pyrithione si Climbazole. CLEAR este samponul antimatreata pentru barbati numarul 1 in lume.²

Formula inovatoare CLEAR, Nutrium 10 pentru femei, respectiv BioNutrium 10 pentru barbati, cu agenti antimatreata si ingrediente nutritive, patrunde in profunzime si ajuta la activarea³ barierei naturale de protectie a scalpului, prevenind astfel reaparitia matretii.

CLEAR iti ofera ingrijirea specializata de care ai nevoie astfel incat sa nu ai nimic de ascuns si sa ai mai multa incredere in tine.

Citește și:

Preturi recomandate:
Sampon CLEAR MEN / WOMEN 250ml - 15,65 RON
Sampon CLEAR MEN/ WOMEN 400ml - 22,15 RON

1 Matreata vizibila, necesita utilizare regulata
2 Calcule efectuate de Unilever in baza datelor raportate de Nielsen pentru categoria de sampon antimatreata de barbati, utilizand datele cumulate din 42 de tari in perioada mai 2013 - aprilie 2014. Informatii disponibile la cerere
3 Ajuta la refacerea functiei naturale de protectie a scalpului

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.