Setari Cookie-uri

Honda Jazz Hybrid, spatios si confortabil

Honda Jazz Hybrid, primul hibrid de clasa B lansat in lume, este disponibil din aceasta toamna si in Romania.

comunicat de presa:

Modelul, unic in segmentul sau prin flexibilitatea spatiului interior, ofera un spatiu de depozitare generos datorita sistemului hibrid compact IMA, care permite scaunelor Magic Seats sa se plieze, ca si in cazul versiunilor non-hibride. In spatiul interior astfel obtinut incap 4 trolere, sau obiecte agabaritice, cum ar fi plantelele de apartament mari sau chiar un suport de umerase.


Cutia automata cu variatie continua, dar si designul interior si exterior, fac modelul foarte confortabil la condus, iar dimensiunile compacte si manevrabilitatea ridicata, combinate cu un consum urban de 4,4 litri/100 km, il fac o alegere ideala pentru deplasarile in oras.

In afara de eficienta demonstrata a sistemului hibrid IMA, Jazz Hybrid este echipat si cu tehnologii care protejeaza mediul si eficientizeaza consumul, cum ar fi: sistemul ECO Assist sau butonul ECON.

Citește și:

Honda Jazz Hybrid este disponibil in reteaua dealerilor Honda, la un pret de la 14,190 Euro fara TVA, pentru echiparea superioara Elegance, cu plafon panoramic. Din octombrie, modelul Jazz Hybrid vine echipat si cu anvelope de iarna cadou si poate fi achizitionat cu finantare in leasing, cu dobanda incepand de la 0.99% / an.

Jazz Hybrid este disponibil in culoarea oficiala, Premium White Pearl.

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.