Setari Cookie-uri

F64 implineste 13 ani

Marian Alecsiu, cofondator: Succesul ultimilor 13 ani arata ca ne-am facut treaba foarte bine pana acum

comunicat de presa:

F64, cel mai mare magazin foto-video din Europa de Est, implineste 13 ani de activitate si sarbatoreste cu anunturi importante pentru piata din Romania. In peste un deceniu de activitate, F64 a crescut de la nivelul de startup pe piata foto-video din Romania la actuala pozitie de lider. A devenit un partener important pentru fotografi, gazduind numeroase expozitii foto si prezentari de produse, si este, de asemenea, un partener de incredere pentru toti iubitorii de fotografie.

Am pornit F64 din pasiune pentru fotografie si pentru ca am vazut ca acest domeniu era oarecum ignorat, intr-o vreme in care Romania se prezenta timid pe harta acestei pasiuni si arte. Acum, la 13 ani distanta, in Romania au crescut fotografi de renume si noi am crescut alaturi de ei. Am pornit la drum cu o investitie mica, din economiile noastre, si cu doar cativa angajati. In prezent, am ajuns sa fim echipa, o familie, de peste 130 de angajati si sa avem in Bucuresti cel mai mare showroom din Sud-Estul Europei dedicat domeniului foto“, a declarat Marian Alecsiu, cofondator F64. „Implinim 13 ani si poate ca unii se tem de aceasta cifra, dar atentia la grija clientilor, relatia foarte buna cu fotografii si strategia adaptata pietei ne-au adus la succesul din prezent si ne vor fi piloni foarte buni pentru viitor“, a mai spus Marian Alecsiu.

Citește și:

La aniversarea de 13 ani, F64 doreste sa anunte servicii cu beneficii insemnate pentru clienti. Acestia au la dispozitie o perioara de retur extinsa la 30 de zile, dispun de consultanta online non-stop prin intermediul site-ul F64.ro si asigura serviciul „pick-up and return“ pentru reparatia produselor cu certificat de garantie F64. Tot in beneficiul clientilor F64 a extins programul de procesare a comenzilor online pana la ora 18.30. Astfel, orice comanda inscrisa pana la aceasta ora va fi livrata a doua zi incepand cu ora 10.00. De asemenea, clientii pot deschide coletul pentru a verifica daca in el se regaseste ceea ce au comandat.

F64 s-a remarcat prin consultantii sai foarte bine pregatiti, dar acest suport nu se opreste in magazin si nu se opreste la ora de inchidere. F64 pune la dispozitia clientilor sai un serviciu online de consultanta disponibil non-stop pe site-ul F64.ro prin intermediul chat-ului.De asemenea, traim intr-o lume puternic tehnologizata, dar magia tinerii in mana a unei fotografii nu poate fi inlocuita de utilizarea unui telefon sau o tableta. In acest sens, F64 aduce imaginile la viata prin serviciul de printing. Clientii il pot folosi atat online la adresa http://print.f64.ro/, cat si direct in magazin.

Citește și:

    F64 s-a dezvoltat organic pe parcursul acestor 13 ani si mai ales s-a dezvoltat cu atentie catre nevoile clientilor sai. La aniversarea de anul trecut am anuntat ca vom introduce in oferta si telefoane pe langa aparate foto. Avem astfel placerea de a fi locul in care aceasta pasiune este cultivata si ne bucuram ca oamenii fac tot mai multe poze, impartasind astfel tot mai multe momente frumoase cu cei dragi si incercam sa ii inspiram prin expozitiile pe care le organizam“, a declarat Daniela Becheru, cofondator F64. „Anul acesta sarbatorim 175 de ani de fotografie si 13 ani de F64, iar adevarata democratizare a acestui domeniu abia a inceput. Rezultatele de pana acum ne dau increderea ca vom fi aici si peste alti 13 ani pentru a sarbatori si a descoperi noile tehnologii de imagistica“, a completat Daniela Becheru.

    Vizionare placuta


    Kudika
    9 Octombrie 2014
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.