Setari Cookie-uri

Iulian Vasile scapa de cicatrici cu Laser Genesis

Chiar daca talentul muzical nu-i poate fi contestat, artistul recunoaste ca succesul a intarziat sa apara din cauza problemelor pe care le-a avut intotdeauna cu tenul. "Am reusit sa ajung cunoscut la 33 de ani, insa am avut mult de pierdut din cauza aspectului fetei", declara artistul.

Comunicat de presa

Finalistul X-Factor Iulian Vasile a gasit rezolvarea cicatriciilor lasate de acnee. Chiar daca talentul muzical nu-i poate fi contestat, artistul recunoaste ca succesul a intarziat sa apara din cauza problemelor pe care le-a avut intotdeauna cu tenul. "Am reusit sa ajung cunoscut la 33 de ani, insa am avut mult de pierdut din cauza aspectului fetei", declara artistul.

Pentru ca nu a mai putut intarzia rezolvarea acestei probleme, Iulian Vasile a trecut pragul Clinicii Juravle, unde chirurgul plastician Florin Juravle i-a recomandat un tratament cu Laser Genesis.

"Este o procedura medicala cosmetica noninvaziva ce poate fi recomandata oricui, la orice varsta, pentru mentinerea tonicitatii, stralucirii si tineretii pielii noastre", explica medicul.

Procedura Laser Genesis foloseste tehnologia laser Cutera non-invaziva pentru a trata eficient ridurile fine, porii mariti, textura inegala a pielii, eritemul difuz si cicatricile. De asemenea, împreuna cu procedura LimeLight, trateaza rosaceea. Puteti observa imbunatatiri usoare dar consistente dupa fiecare tratament, fara efecte secundare nedorite. Tratamentele sunt relaxante, confortabile. Le puteti efectua în pauza de masa.

Citește și:

"Pacientii tratati cu Laser Genesis au raportat rezultate excelente pe fata si gat, insa recomandam aceasta terapie pentru diminuarea cicatricilor recente si din alte parti ale corpului", continua spcialistul.

Cei care au apelat la acest tratament, nu l-au raportat ca fiind dramatic, sub nicio forma. Majoritatea pacientilor descriu tratamentul ca fiind relaxant.

"Veti simti o usoara incalzire a suprafetei pielii in timpul procedurii. Va puteti relua imediat activitatea normala", explica medicul estetician, Florin Juravle.

Pe parcursul a patru sau sase sedinte, Laserul Genesis poate imbunatati aspectul tenului, netezind neregularitatile acestuia cauzate de varsta, soare sau cicatrici. "Veti obtine un ten mai luminos, mai sanatos, pe masura ce se imbunatateste textura si micile imperfectiuni. Rezultatele tratamentului individual sunt discrete, dar efectul general al mai multor tratamente este spectaculos", conchide medicul estetician Florin Juravle.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.