Setari Cookie-uri

QUIXX - respira cu tot nasul

Berlin-Chemie lanseaza QUIXX, solutia nazala 100% naturala, pe baza de apa oceanica, care se utilizeaza pentru ameliorarea congestiei nazale. QUIXX se prezinta sub forma de spray nazal hipertonic, ce contine minerale si oligoelemente din apa Oceanului Atlantic.

Comunicat de presa

Nasul este calea de acces catre caile respiratorii. Mucoasa nazala, atunci cand este intacta si optim hidratata, este o bariera eficienta care protejeaza caile respiratorii de contaminarea prin inhalare de poluanti si microbi.

QUIXX curata in mod activ caile nazale si reduce edemul mucoasei nazale in raceala, gripa si alergii. Nasul trebuie sa fie ingrijit special in aceasta perioada, iar irigarea cu QUIXX, solutie hipertonica pe baza de apa oceanica bogata in minerale si oligoelemente este o metoda eficienta pentru a reface mucoasa nazala.

QUIXXeste potrivit pentru ingrijirea mucoasei nazale, solutia hipertonica curatand eficient si eliberand cavitatea nazala. QUIXX este recomandat pe durata sezonului rece, ajutand la refacerea mucoasei nazale atunci cand ne confruntam cu congestii datorate gripelor de sezon.

Citește și:

Spray-ul QUIXX poate fi folosit fara riscuri, atat de adulti, de gravide si femeile care alapteaza, cat si de sugari cu varsta de 6 luni si peste.

QUIXX acopera toate aspectele ingrijirii nazale, de la hidratare si curatare pana la prevenirea si decongestionarea nasului infundat. Pentru mai multe informatii despre ingrijirea corecta a cailor nazale, accesati site-ul www.quixx-nazal.ro.

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.