Love by Design - coproductie romano-americana, filmata in Romania

Love by Design - coproductie romano-americana, filmata in Romania

Coproductie romano-americana cu Giulia Nahmany.

comunicat de presa:

Debutul cinematografic al Giuliei Nahmany a fost filmat aproape in totalitate in Romania, atat in Bucuresti, in locuri precum Palatul Bragadiru si Teatrul Bulandra, cat si in inima Transilvaniei, in Sighisoara, Saschiz si Biertan. „Sa am sansa extraordinara sa filmez in satele si orasele uimitoare din muntii Transilvaniei a fost un vis si o experienta memorabila”, a declarat regizorul Michael Damian. „As spune ca filmul poate fi un adevarat ambasador pentru destinatiile turistice din tara noastra”, spunea si Giulia Nahmany intr-un interviu.

Comedia romantica o are in prim-plan pe Danielle Luca (Giulia Nahmany), a carei viata se schimba rapid cand Vivien Thompson (Jane Seymour), redactorul-sef al faimoasei reviste „Beguile” din New York, o concediaza din postul de Fashion Editor, ea fiind nevoita sa se intoarca acasa, in Romania, unde porneste intr-o calatorie de redescoperire.


Filmul „Love by Design / Dragoste & Design” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 31 octombrie 2014.

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri