Setari Cookie-uri

Un ten stralucitor in orice anotimp cu Philips VisaPure

Sistemul inteligent de curatare si ingrijire a fetei, preferatul Laurei Cosoi

comunicat de presa:

Intra in noul anotimp cu un ten stralucitor si curat! Odata cu venirea sezonului rece, fata ta este expusa la frig, ceea ce poate determina uscarea ei. O curatare atenta a tenului va ajuta cremele sa intre mai bine in piele, iar chipul tau va emana prospetime si sanatate! Este rapid si extrem de usor de folosit, lucru demonstrat chiar de Laura Cosoi.

Un ten curat si bine ingrijit inseamna frumusete si sanatate. Acum ca zilele calduroase ale verii au trecut, trebuie sa pregatim pielea pentru sezonul rece. Pe timpul verii tenul este deshidratat, trebuie revigorat, ingrijit corespunzator, pentru a fi pregatit pentru vremea friguroasa. Philips VisaPure este solutia ideala, curata foarte bine, revitalizeaza si ajuta la o hidratare mai buna a pielii”, spune Ana Faca, medic specialist dermatolog.

Citește și:

Philips VisaPure indeparteaza eficient machiajul, celulele moarte si impuritatile si stimuleaza microcirculatia pielii. Sistemul inteligent de curatare si ingrijire a tenului ofera o curatare de 10 ori mai eficienta decat curatarea manuala si maseaza delicat fata, imbunatatind astfel absorbtia produselor tale preferate de ingrijire a tenului.

Pentru ca Philips VisaPure curata atat de bine tenul, crema de fata este absorbita mai bine, iar fondul de ten se aplica atat de usor. Efectul este un ten uniformizat natural, fara textura. Pe un ten neted, fondul de ten adera impecabil, lasand un aspect radiant. Avand porii bine curatati, fondul de ten imbraca subtil tenul, fara a fi perceptibil”, spune Dana Argesan, make-up artist.

Philips VisaPure, unicul sistem de curatare a fetei cu tehnologia DualMotion, face ca peria sa se roteasca si sa vibreze delicat, in acelasi timp. Astfel, tenul tau va fi cu adevarat rasfatat, iar tu vei arata bine in orice anotimp. In plus, aparatul curata eficient atat gatul, cat si decolteul.

Citește și:

Daca ai nevoie, poti utiliza Philips VisaPure de doua ori pe zi: dimineata si seara, pentru curatare delicata sau pentru o curatare profunda. Dureaza numai 1 minut: cate 20 de secunde pentru fiecare obraz si frunte! Mai mult decat atat, datorita timer-ului inteligent Skin Zone, aparatul se opreste pentru o secunda si te avertizeaza sonor cand este momentul sa treci la urmatoarea zona a fetei.

Aparatul este compatibil cu trei perii: una pentru ten normal, cu 17.000 de peri fini ca matasea care iti maseaza delicat tenul, una pentru ten sensibil, cu 22.000 de peri si mai fini pentru o curatare extrem de delicata, si una pentru exfoliere, cu peri mai scurti pentru o exfoliere delicata si peri mai lungi pentru indepartarea celulelor moarte. Periile pentru ten normal si sensibil vin in pachetul produsului si pot fi folosite zilnic. Peria pentru exfoliere se achizitioneaza separat si poate fi folosita o data pe saptamana.

Citește și:

Dispozitivul este fara fir si rezistent la apa, astfel ca se poate folosi sub dus. Si chiar daca il utlizezi de doua ori pe zi, bateria rezista cel putin doua saptamani.

Cu Philips VisaPure, tenul tau va arata senzational in orice anotimp, iar tu te vei simti bine in pielea ta.
Acum, Philips VisaPure este disponibil in doua variante de culoare: mov si peach. Poti achizitiona Philips VisaPure din magazinul online eMAG, modelul mov (SC5275/11), si din magazinele Douglas, modelul peach (SC5275/10).

Pret recomandat: 739 RON

Mai multe informatii despre produsele si campaniile Philips Personal Care puteti gasi si pe pagina de Facebook, https://www.facebook.com/PhilipsCare.Tutorialul Philips VisaPure poate fi vizualizat aici:

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.