Setari Cookie-uri

SOFIAMAN lanseaza noua colectie de imbracaminte de noapte pentru sezonul toamna - iarna 2014/2015

Designerii SOFIAMAN propun modele de pijamale care ies in evidenta prin imprimeurile grafice, geometrice si florale moderne, dar si prin combinatiile dintre culorile puternice si nuantele pale.

Comunicat de presa

Temele noii colectii sunt Audrey Hepburn, I love Romania, Moon, New York, La Belle Rose, Romantic, Classic Men, Fabian si Daytona Men.


Gama Audrey Hepburn
aminteste de stilul minimalist, de eleganta si de rafinamentul celebrei actritei, si imbina accentele cromatice si materialele speciale. Colectia se adreseaza femeilor care prefera tinutele clasice si rafinate.

Seria I love Romania este inspirata din portul traditional si preia culorile vii, detaliile, elementele si tesaturile naturale caracteristice iilor romanesti.


Gama Moon
inspira optimism, jovialitate si cuprinde modele de pijama cu imprimeuri cu astrele ceresti, in culori clasice precum bleumarin si galben pal.

Accentele sofisticate, moderne, bulinele si funditele discrete sunt detaliile care caracterizeaza seria La Belle Rose. Materialele si printurile alese sunt elegante, romantice si denota senzualitate, iar culorile predominante sunt rozul, albul, cremul si albastrul.

Citește și:

Romantic este cea mai feminina serie din noua colectie SOFIAMAN a sezonului toamna - iarna, iar piesele care alcatuiesc aceasta gama au un aspect clasic si aplicatii delicate. Printurile cu trandafiri si culorile pastelate sunt accentele care intregesc gama Romantic.

New York este seria creata special pentru persoanele tinere, pasionate de calatorie. Pentru ca este inspirata din stilul vestitului oras american, gama cuprinde materiale naturale, printuri grafice, jocuri de dungi si mesaje specifice New York-ului.

Gamele Classic Men, Fabian si Daytona Men de la SOFIAMAN se adreseaza barbatilor.

Astfel, Classic Men este creata pentru domnii care prefera un stil vestimentar clasic si elegant. Seria iese in evidenta prin imprimeurile geometrice si prin culorile rafinate. Fabian este dedicata barbatilor activi, cu spirit de aventura, pasionati de natura si sport. Materialele folosite sunt din fibre naturale si sunt imprimate cu modele simple, dar care surprind intr-un mod deosebit cromatica specifica sporturilor de iarna, precum: albastrul, albul si rosul.

Citește și:

    Colectia Daytona Men este inspirata din cursele cu masini care se desfasoara in orasul american Daytona si este creata pentru barbatii dornici de adrenalina si experiente unice. Culorile predominante sunt rosul si tonuri variate de gri, iar materialele si printurile alese sunt vedetele noii colectii.

    Produsele se gasesc in magazinul online SOFIMAN cat si in cele 8 magazine SOFIMAN din tara, dar si la cei peste 300 de distribuitori nationali. Reteaua de magazine poate fi gasita pe site-ul www.sofiaman.ro.

    Vizionare placuta


    Kudika
    15 Octombrie 2014
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.