Setari Cookie-uri

Rescue (J Beverly Hills): Interventia salvatoare pentru parul deteriorat si lipsit de vitalitate

Solutia pentru parul degradat

comunicat de presa

Adevarate tratamente concentrate menite sa repare fibra capilara, sa stimuleze regenerarea si sa o fortifice, produsele profesionale de ingrijire capilara, bazate pe formule indelung testate si recunoscute de forumurile internationale de specialitate, alatura descoperirile stiintifice de ultima ora, principiilor clasice de ingrijire, oferind interventii rapide si punctuale, cu rezultate vizibile de necontestat.

J Beverly Hills, brandul regasit de mai bine de 20 de ani in cele mai reputate saloane de coafura din lume si situat in topul preferintelor clientilor exigenti (de la beauty editorii publicatiilor internationale pana la starurile din showbiz), propune un nou protocol de ingrijire a parului, ale carui fundamente depasesc cu mult zona esteticii, inscriindu-se mai degraba in cea a tratamentelor “clinice”. Sistemul unic de diagnoza pus la punct de J Beverly Hills, urmareste cele patru grade de sensibilizare a fibrei capilare, astfel incat functie de conditia si de nevoile punctuale ale fiecarei persoane in parte, hairstylistii sa poata identifica cu usurinta programul de ingrijire ideal.

Citește și:

Conceptul inovator J Beverly Hills exprimat prin liniile de produse profesionale disponibile in saloanele de coafura atat pentru uzul hairstylist-ilor cat si pentru a putea fi achizionate de cliente in vederea potentarii si prelungirii efectelor tratamentelor speciale, mizeaza in egala masura pe preventie, tratare si reparare.

Gama Rescue, alcatuita din sampon si balsam, se prezinta drept un kit tratament salvator pentru parul aflat intr-o stare de degradare si sensibilizare avansata, ca urmare a numeroaselor procedee chimice gresit executate (vopsiri incorecte, schimbari frecvente de culoare efectuate in mod agresiv etc), a expunerii prelungite la factori de mediu agresivi (radiatiile solare, apa sarata din mare care usuca parul sau clorul din piscina care ii rapeste din vitalitate) sau a utilizarii frecvente si necontrolate a stylerelor (temperaturile device-urilor setate la un nivel mult prea ridicat, absenta unor serumuri sau uleiuri menite sa invaluie fibra capilara intr-o mantie protectoare inainte de interventia termica).

Citește și:

De-a lungul verii parul a fost intens solicitat, iar fluctuatiile termice din perioada recenta nu au facut nimic altceva decat sa ii accentueze suferinta si sa il determine sa apeleze la numarul de urgenta J Beverly Hills. Samponul si balsamul Rescue (J Beverly Hills) corespund nivelului trei de deteriorare a parului, acesta putand fi lesne recunoscut prin aspectul tern si extrem de uscat, prin lipsa de stralucire, prin tendinta accentuata de casare si prin numeroasele dificultati survenite in momentul coafarii (un par care indiferent de produsele si de tehnicile utilizate, pare sa nu isi mentina defel forma).

Produsele din gama Rescue alatura celor 19 aminoacizi esentiali regasiti in mod natural in structura firului de par si reprodusi in laboratoare cu ajutorul tehnologiilor avansate, extrase botanice si proteine cu rol de redare a elasticitatii si supletii. Samponul si balsamul Rescue elimina impuritatile cu delicatete, fara a agresa parul, gratie tensidelor blande, protejand in acelasi timp culoarea (nu contine sulfati) si imbunatatind maleabilitatea.

Citește și:

    Secretul gamei Rescue (J Beverly Hills) consta in actiunea sinergica a trei ingrediente cheie: extractele de afine si seminte de strugure, bogate in antioxidanti si substante emoilente ce previn degradarea fibrei capilare, mentin nivelul optim de hidratare, lupta impotriva imbatranirii accelarate si fortifica firul de par din interior, aminoacizi obtinuti din matase si grau cu rol de reconstructie si preventie a decolorarii, miere si extracte din masline ce imbunatatesc elasticitatea, echilibreaza ph-ul scalpului si confera stralucire podoabei capilare.

    Tratare, detoxifiere si regenerare – atuurile gamei Rescue / J Beverly Hills, disponibila la .1 Concept (Str. Stirbei Voda, nr.53-55) si in saloanele de specialitate din tara.

    Vizionare placuta


    Kudika
    15 Octombrie 2014
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.