Comunicat de presa

McDonald's sarbatoreste romaneste incepand cu 29 septembrie

"Noi credem ca pentru copii este foarte important sa ii aiba alaturi pe cei dragi. Credem ca se fac mai repede bine daca au alaturi familiile, cu grija si dragostea lor. Nu in ultimul rand, sistemul medical poate sa conteze pe ajutorul Caselor Ronald McDonald atunci cand capacitatea de spitalizare sau cazare intraspitaliceasca nu mai face fata", declara Daniel Boaje, Director General McDonald’s Romania.

In Romania, Fundatia pentru Copii Ronald McDonald a construit 2 case Ronald McDonald, in Bucuresti, la Spitalul Grigore Alexandrescu si in Timisoara, la Spitalul pentru Copii Louis Turcanu. Acestea au fost de la deschidere 'case departe de casa' pentru peste 11,000 de parinti care au stat alaturi de copiii lor in perioada de spitalizare, fara sa aiba nicio cheltuiala.

Astfel, evenimentul din 15 octombrie 2014 aniverseaza in mod egal 40 de ani de la infiintarea primei Case Ronald din lume si efortul familiilor de a fi alaturi de copiii lor pe durata tratamentelor indelungate.
In semn de sustinere pentru Casele Ronald si pentru donatiile in cutiile speciale din restaurantele McDonald’s peste 4000 de angajati si prieteni ai McDonald’s poarta sosetele in dungi albe si rosii, cunoscute ca simbolul lui Ronald McDonald.

"Ca si purtatorul lor, ne fac sa zambim si sa ne reamintim ca un simplu gest, de a pune un banut in cutiile din restaurante, ajuta efortul familiilor aflate acum in Casele Ronald si a celor care se vor afla de acum inainte", a adaugat Daniel Boaje.

De McHappy Day prietenii McDonald's sprijina Fundatia Ronald McDonald
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: