Setari Cookie-uri

S-a deschis Shakespeare Pub

Un altfel de pub in Bucuresti

comunicat de presa

Dupa 17 ani dedicati avocaturii, Ariana Lata a investit in zona de bar&club din Romania prin deschiderea unui pub “artsy” in centrul Bucurestiului, un local care isi propune sa reinvie arta - Shakespeare Pub.
Localul ofera o experienta completa: este locul unde poti asculta muzica rock, te poti bucura de serile de jazz si piano bar sau poti viziona o piesa de teatru.

Ideea unui pub unde arta, cultura si muzica sunt la ele acasa a aparut din dorinta proprietarei, Ariana Lata, de a crea un loc unde universul uitat al teatrului si al muzicii de odinioara este readus la viata, un local plin de personalitate care se diferentiaza prin concept si design, cu afise vechi, unele datand din 1965, alaturi de afisele spectacolelor care se joaca in prezent in locatie, tablouri si caricaturi cu personaje din lumea teatrului.

Citește și:

Shakespeare Pub transpune experienta unica si echilibrul perfect al unui pub si club, intr-o atmosfera relaxata si prietenoasa, cu un decor „artsy” si vintage, o locatie ideala atat pentru petreceri private cat si pentru evenimente speciale. Dincolo de atmosfera relaxata, de ospitalitatea barmanilor, de muzica live, de fiecare detaliu care spune o poveste, in tot localul exista un amestec de nou si vechi, de muzica, arta si cultura.

“Peste tot in Bucuresti si nu numai, oamenii vin in pub-uri si baruri pentru a se relaxa. Am creat o atmosfera relaxata si prietenoasa, un loc ideal unde clientii localului se pot detasa de agitatia orasului. Este un loc gandit pentru a oferi o stare de bine. Shakespeare Pub este atat locul care ma reprezinta cat si efortul unui plan de investitii bine structurat care s-a bucurat pana acum de un real succes. Promitem ca fiecare experienta traita aici sa fie una inedita”, declara Ariana Lata, proprietara localului.

Citește și:

Shakespeare Pub s-a deschis oficial pe 14 octombrie 2014 in centrul Bucurestiului, pe strada Vasile Conta nr. 18. Acolo ii puteti vedea pe Anca Sigartau, Tavi Clonda, Tavi Colen, D-lema, Claudia Ciobanu si altii in show-uri live. Pub-ul va asteapta de luni pana sambata sa descoperiti locul unde va puteti bucura de arta, cultura si muzica intr-o atmosfera prietenoasa. In ceea ce priveste viata de noapte, pub-ul se transforma intr-un night club deschis pana la 5 dimineata, unde va puteti bucura de petreceri si concerte live.

“Am cochetat cu dorinta de a deschide un pub care pastreaza si reinvie arta. Si cred ca am reusit. As putea spune ca ambitia a fost sa realizez un local plin de personalitate care se diferentiaza prin concept si design”, declara Ariana Lata, proprietara Shakespeare Pub.

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.