Light si Bio - noile sortimente de lapte condensat Maresi

Light si Bio - noile sortimente de lapte condensat Maresi
Kudika
16 Octombrie 2014

Laptele condensat Maresi este de peste 50 de ani cel mai popular lapte pentru cafea din Austria

comunicat de presa

Cunoscut drept una dintre cele mai utilizate formule de conservare a laptelui si totodata foarte popular in diverse colturi ale lumii (Asia, Rusia, Brazilia, India, Filipine, SUA, Austria), laptele condensat este putin cunoscut la noi si aproape deloc utilizat.

Stiati ca laptele condensat este indispensabil pentru prepararea cafelei vietnameze si a ceaiului malaiesian? Sau ca pentru bautul ceaiului negru in Hong Kong laptele condensat este esential? De asemenea, in Asia, laptele condensat este un aliment de baza, fiind consumat direct pe paine prajita, ca alternativa pentru gem.

Laptele condensat Maresi este de peste 50 de ani cel mai popular lapte pentru cafea din Austria si ajunge si in Romania prin intermediul companiei Maresi Foodbroker, acum cu doua sortimente noi: light si bio.

Cum se obtine laptele condensat Maresi si la ce poate fi folosit?

Pentru producerea unei sticle Maresi lapte condensat de 250g este nevoie de 500g de lapte gras integral proaspat si natural din Alpii austrieci. In timpul procesului de productie, apa se extrage din lapte, iar incalzirea il face durabil.

Laptele condensat Maresi este un produs 100% natural, fara conservanti si adaos de zahar, fiind disponibil in trei variante: Original (7,5 % grasime per 100 ml), Light (4% grasime per 100 ml, lapte semi-degresat) si Bio (7,5 % grasime per 100 ml, lapte integral bio din agricultura ecologica).

Folosit in cafea, laptele condensat Maresi ii va oferi acesteia un gust cremos, mai bogat si mai intens, net superior cafelei obisnuite si o culoare maro-aurie imbietoare, care intensifica placerea! Pentru a beneficia de o spuma de lapte cremoasa, raciti sticla si agitati-o bine inainte de utilizare. Savurati apoi cu inghitituri mici si veti vedea cum o banala cafea se poate transforma intr-o incantare pentru simturi! Laptele condensat Maresi poate fi folosit insa si ca baza pentru diferite deserturi: strudel, tarte, inghetata, cupcakes, muffins, brownies, fiind perfect pentru gatit si copt.

Termenul de valabilitate este de 12 luni de la data productiei si atat timp cat sticla este inchisa ermetic din fabricatie, nu este nevoie sa fie refrigerat, insa dupa deschiderea sticlei se pastreaza in frigider si se consuma in termen de o saptamana.

Laptele condensat Maresi poate fi achizitionat din: Auchan, Billa, Carrefour, Kaufland, Mega Image, Profi si Selgros, la pretul recomandat de 5,8 lei/sticla – variantele Original & Light si la pretul recomandat de 6,5 lei/sticla – varianta Bio.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri