Setari Cookie-uri

Porneste intr-o calatorie fermecata cu noua colectie de toamna de la Pandora

In adancul padurii, un basm simbolic prinde viata.

comunicat de presa:

Colectia de Toamna 2014 de la PANDORA reprezinta o calatorie dedicata descoperirii si minunilor, care cuprinde flori magice, perle irizate, frunze sclipitoare si explozii de lumina aurie.

Flori mistice infloresc in amurg, comorile padurii stralucesc in nuante pretioase de auriu, iar frunzele cazatoare cuprind simturile, intr-o poveste moderna a feminitatii. Realizata din argint 925, aur de 14k, email colorat si zirconiu cubic stralucitor, noua colectie impleteste traditia cu inovatia, pentru a crea moment de neuitat si o atitudine eleganta.

FRUNZE SCLIPITOARE. Frumoase, rafinate si feminine, noile serii de inele, talismane, cercei si pandantive sunt realizate din argint 925 masiv, incrustat cu zirconiu cubic stralucitor. Inspirata din natura, Seria Frunze Sclipitoare de la PANDORA reda simetria naturala si frumusetea proprie a frunzelor, prin reinterpretari botanice abstracte. Frunzele lucesc delicat, amintind de podoabele fermecatoare ale unei paduri misterioase si devenind modul de exprimare a unui stil modern, natural si personal.

Citește și:

MOTIVE FLORALE. Prin elemente sculpturale si combinatii de texturi care amintesc de lumea naturii, noile bijuterii din Seria Floral Mistic infatiseaza motive florale misterioase si magice. Perle albe lustruite sunt complementate de incantatoare si romantice flori din email negru cuprinse in argint 925, iar talismanele cu detalii florale si motive compuse sunt decorate cu aur de 14 k, email stralucitor si pietre sclipitoare.

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.