Castigatorii Finalei Nationale Rowenta Elite Model Look Romania 2014

Castigatorii Finalei Nationale Rowenta Elite Model Look Romania 2014

Week-end-ul acesta la World Trade Plaza, in Bucuresti a avut loc Finala Concursului Rowenta Elite Model Look Romania 2014, care a avut ca scop selectarea, dintre cei 18 finalisti, a castigatorilor, o fata si un baiat, care vor avea privilegiul de a reprezenta Romania la cea de-a 31-a Finala Mondiala a concursului Elite Model Look, din 2 decembrie 2014, in Shenzen, China.

Comunicat de presa

Cei 18 concurenti, fete si baieti, selectati în timpul turneului de 120 de zile organizat de Face2Face Events Management in intreaga tara, au avut onoarea de a-si etala talentul in fata unui juriu format din profesionisti din domeniul modei si frumusetii:

MICHELANGELO CHIACCHIO - Presedintele Juriului, Director Elite Model Management London
• GABRIELA VELICU - Marketing Manager Rowenta, Groupe SEB
• ALEXANDRA COLIBAN - Director FACE2FACE MODEL Management,
Detinator Licenta Elite Model Look in Romania si Moldova
• RADU PITULEA - Director SLA Romania
• IONUT STAICU - Fotograf de moda
• LAURA FIREFLY - Wordrobe Stylist
• ALIN GALATESCU - Director Avanpremiere
• ALEX RADULESCU - Make-up Artist
• PATRICIA TITIRIGA - Castigatoarea Elite Model Look Romania 2013
• BIANCA IOFCIU - Reprezentanta Elite Model Look Moldova 2013
• ROBERT BALTARU - Castigatorul Elite Model Look Romania 2013

Castigatoarea Alexandra Micu in varsta de 15 ani, 178 inaltime, din Cluj si castigatorul David Petcu in varsta de 22 de ani, 187 inaltime din Bucuresti au uimit juriul si invitatii, datorita farmecului si elegantei de care au dat dovada.

Timp de 4 zile, cei 18 finalisti au avut ocazia sa traiasca clipe de neuitat în fascinanta lume a modelling-ului, cu sedinte de make-up, training-uri, sedinte foto si repetitii. In timpul acestor cateva zile, au impartasit un vis comun: sa calce pe urmele lui Cindy Crawford, Stephanie Seymour si Gisele Bundchen, care si-au inceput cariera de modele datorita concursului Elite Model Look.

Si aventura continua! Alexandra si David vor avea privilegiul de a se alatura finalistilor din alte 64 tari, in orasul Shanzen, China, pentru Finala Mondiala a concursului Elite Model Look, evenimentul anului in lumea modelling-ului international.

ROWENTA ELITE MODEL LOOK ROMANIA 2014 a fost sustinut de:
Rowenta, World Trade Center, Hotel Pullman, 1000 de chipuri, SLA Paris, Keune, Alex Radulescu Makeup, Smaranda Almasan, RawCoco, Dekay, Rotta Natura, Raspberry, Nescafe Dolce Gusto si Koliba.

Cu scopul de a sustine femeia moderna, ROWENTA s-a alaturat anul acesta pentru a cincea oara concursului Elite Model Look Romania. In 2014, in calitate de Sponsor Principal, Rowenta a fost prezenta cu o gama larga de produse nelipsite din ritualul beauty al oricarei femei, de la placi de indreptat parul, uscatoare si perii rotative, pana la ondulatoare si epilatoare.

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri