Promenada Mall Focsani anunta deschiderea cinematografului COLOURS la sfarsitul anului

Promenada Mall Focsani anunta deschiderea cinematografului COLOURS la sfarsitul anului

Resolute Lar Romania, cel mai important specialist independent in managementul activelor imobiliare detinute de institutii financiare, ce administreaza Promenada Mall Focsani anunta semnarea contractului cu Cinema COLOURS, pentru deschiderea celui mai nou si modern cinematograf din oras, ce va avea loc la sfarsitul acestui an.

Comunicat de presa

Resolute Lar Romania, cel mai important specialist independent in managementul activelor imobiliare detinute de institutii financiare, ce administreaza Promenada Mall Focsani anunta semnarea contractului cu Cinema COLOURS, pentru deschiderea celui mai nou si modern cinematograf din oras, ce va avea loc la sfarsitul acestui an. Cineplexul va avea doua sali de proiectie de film, dintre care una va fi destinata proiectiilor de filme 3D. Zona de petrecere a timpului liber va mai cuprinde si o zona de restaurante cu cinci operatori, loc de joaca pentru copii, dar si o sala de jocuri electronice.

"Ne bucuram ca am reusit sa cream un concept integrat si sa oferim locuitorilor orasului Focsani o noua zona de petrecere a timpului liber. Stim cat de important este sa ai optiuni de calitate in alegerea posibilitatilor de distractie si suntem siguri ca acum o sa fim mai aproape de nevoile focsanenilor, care se vor putea bucura incepand cu sfarsitul acestui an de cele mai noi productii cinematografice", a declarat Ionut Dogaru, Director pentru Romania al societatii Resolute Lar Romania.

Noul cinematograf va folosi cel mai ridicat standard de amenajare al salilor de spectacole si al foayerului. Astfel, salile de cinema vor fi echipate cu sisteme de proiectie digitale, Dolby Digital Surround, fotolii confortabile de o calitate superioara si sistem de proiectie MasterImage 3D.

Cinema COLOURS, reteaua nationala de cineplexuri aflata in proces de dezvoltare si, totodata, noul chirias Promenada Mall FOCSANI, are in momentul de fata locatii in orasele Craiova si Alba Iulia, cel de-al treilea cineplex urmand a fi deschis la sfarsitul acestui an. Obiectivul Cinema COLOURS pentru 2015 este inaugurarea de cineplexuri in inca 6 orase cu o populatie de peste 50.000 locuitori si un oras cu 350.000 locuitori.

"Ne dorim ca in perioada urmatoare sa ne consolidam pozitia pe piata din Romania, iar primul pas in strategia de dezvoltare o reprezinta deschiderea celui de-al treilea cineplex din reteaua COLOURS, in Promenada Mall Focsani. Suntem convinsi ca locuitorii din Focsani vor primi cu bucurie vestea deschiderii unui cinematograf modern, ce beneficiaza de cele mai bune tehnologii si de cel mai ridicat standard de amenajare al salilor", a declarat Alexandru Melinte din partea VH Electronic - Pro Solutions, investititorul Cinema COLOURS.

Cinema COLOURS colaboreaza cu toti distribuitorii importanti de filme din Romania si proiecteaza cele mai noi si de succes productii romanesti si internationale. In plus, Cinema COLOURS ofera in fiecare miercuri "Promotie 1+1 pur si simplu", care presupune ca la fiecare bilet achizitionat in ziua de miercuri clientii primesc unul gratuit.

Preturile Cinema COLOURS sunt corelate cu puterea de cumparare a comunitatii unde opereaza, iar politica de preturi prevede reduceri pentru anumite categorii sociale - elevi, studenti, pensionari.
Deschiderea Cinema Colours in Promenada Mall Focsani este programata pentru finele acestui an.

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri