Sun Plaza Shopping Center si Cristina Herea au adus zambetul pe buzele copiilor din cadrul Asociatiei "Ana si copiii"

Sun Plaza Shopping Center si Cristina Herea au adus zambetul pe buzele copiilor din cadrul Asociatiei

Actiunea de donatie a avut drept scop sprijinirea activitatilor desfasurate de copiii defavorizati din cadrul asociatiei.

comunicat de presa

Ieri, 22 octombrie 2014, a avut loc activitatea de CSR initiata de Sun Plaza Shopping Center, impreuna cu vedeta de televiziune Cristina Herea, activitate ce si-a propus donarea catre Asociatia “Ana si copiii” a recuzitei evenimentului mult iubit de cei mici, “Universul Barbie, un vis ce devine realitate!”, desfasurat in luna septembrie in cadrul centrului comercial.

Actiunea de donatie a avut drept scop sprijinirea activitatilor desfasurate de copiii defavorizati din cadrul Asociatiei “Ana si copiii”. Daca toti cei mici s-au putut bucura de papusile si mobilierul utilizat in cadrul evenimentului, acestea vor aduce de acum incolo zambete si fericire pe chipul prichindeilor de la Asociatia “Ana si copiii”.

In cadrul evenimentului dedicat donatiei, copiii din cadrul Asociatiei “Ana si copiii” au pregatit, impreuna cu Cristina Herea, un moment surpriza pentru cei prezenti. Cristina a facut o incursiune in istoria papusii Barbie cu ajutorul copiilor care au fost reporteri speciali si au transmis, in direct, stiri despre papusa Barbie.

La evenimentul dedicat donatiei au fost prezente mai multe vedete din showbiz-ul romanesc: Eniko Georgescu, Giani Kirita, Irina Maria Mohora, Sebastian Bodu.

Obiectele care au fost donate sunt atat papusi si accesorii Barbie, cat si piese de mobilier. Toate acestea sunt lucruri indispensabile copiilor si au adus atmosfera Universului Barbie la Asociatia “Ana si copiii”.
Partener in cadrul evenimentului a fost www.biscuit.ro, care a oferit dulciuri invitatilor si copiilor din cadrul Asociatiei “Ana si copiii”.

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri