Setari Cookie-uri

Fa Greek Yoghurt

Inspirat de universul zeitelor grecesti, in care idealul de frumusete era pielea perfecta, catifelata si ingrijita, Fa lanseaza noua gama Fa Greek Yoghurt.

Comunicat de presa

Inspirat de universul zeitelor grecesti, in care idealul de frumusete era pielea perfecta, catifelata si ingrijita, Fa lanseaza noua gama Fa Greek Yoghurt. Formula combina proprietatile unice de hidratare ale iaurtului grecesc cu o aroma senzuala calda de migdale, pentru a oferi pielii o curatare delicata, in timp ce o ingrijeste si o hraneste intens, lasand-o moale si protejata. Noua gama este potrivita pentru sezonul rece, cand pielea are nevoie de hidratare suplimentara si protectie impotriva factorilor externi care o agreseaza, asa cum sunt frigul, vantul sau caldura termica.

Iaurtul grecesc contine de doua ori mai multe proteine decat iaurtul normal, avand astfel proprietati naturale imbogatite de calmare, regenerare si hidratare a pielii. Continutul dublu de lactoza, minerale si acid lactic din iaurtul grecesc are in plus un rol benefic de protejare a pielii, important mai ales in sezonul rece. Beneficiile iaurtului grecesc pentru piele sunt cunoscute inca din antichitate, fiind unul dintre cele mai sanatoase, reconfortante si bogat hidratante ingrediente naturale.

Citește și:

Formata din Gel de dus, Sapun lichid si Sapun solid, noua gama Fa Greek Yoghurt are o formula usoara care curata delicat pielea, ii pastreaza echilibrul natural si o hidrateaza in profunzime. Aroma calda de migdale a produselor din noua gama imbogateste experienta senzoriala oferita pielii, care se va simti fantastic, indiferent daca faci un dus rapid, te relaxezi in cada sau te speli pe maini.

- Gel de dus Fa Greek Yoghurt (disponibil la 250ml sau 400ml): curata delicat pielea, o ingrijeste, lasand-o hidratata, moale si catifelata. Rasfata pielea cu un parfum senzual de migdale care invaluie toate simturile.
Pret recomandat: 9,99 RON (250ml) si 12,99 RON (400 ml)

- Sapun (100g) si Sapun lichid (300ml) Fa Greek Yoghurt: curata si ingrijeste cu blandete mainile, fara a usca pielea. Hidrateaza, protejeaza si lasa o aroma placuta de migdale.
Pret recomandat: 2,49 RON (sapun, 100 g) si 9,99 RON (sapun lichid, 300 ml).

Citește și:

Noua gama Fa Greek Yoghurt se alatura astfel gamei Fa Yoghurt Aloe Vera pentru curatarea delicata a pielii in timp ce o hidrateaza, avand un nou design atractiv si cu o aroma naturala, care mentine aspectul sanatos si 100% catifelat al pielii.

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.