Setari Cookie-uri

Layer up!...

Sau cum putem face fata frigului cu stil

Comunicat de presa

Layeringul nu e lucru nou. Am putea spune ca il practicam din copilarie cand trebuia sa ne ascultam parintii si sa ne imbracam bine, sa nu racim. Sau am putea chiar afirma ca a fost inventat in Romania, cu mult mult timp in urma odata cu Baba Dochia si cele 10 cojoace. Trecand la treburi mai serioase, layeringul este arta de a purta mai multe straturi de haine si de a arata totusi bine.

Chiar daca nu are reguli stricte, layeringul necesita totusi ceva timp de gandire in actul de creatie a outfitului potrivit. Avantajul cel mai practic al layeringului este in mod cert confortul termic, mai ales in zilele friguroase. Dezavantajul ar fi legat de modul in care iti organizezi garderoba.

Vei avea nevoie si de lucrurile de vara, pe care alta data le puneai deoparte pentru ca o prima regula e sa incepi cu lucrurile cele mai subtiri. Alege materiale naturale pentru acest prim strat, astfel incat sa te simti confortabil intreaga zi.

Citește și:

Layeringul inseamna sa alegi materiale si texturi diferite, dar toate ar trebui sa fie confortabile, cum ar bumbac, denim, jersey sau catifea. Eden Park propune in colectia toamna-iarna 2014 layere care contin tricouri si camasi din bumbac, pulovere din lana, veste cu blanita si jachete din jersey.

Fiecare strat vizibil ar trebui sa fie o piesa care poate fi purtata individual.

Poti alege layere de diferite culori, dar nu mai mult de 1 sau 2 culori puternice. O alta optiune poate fi un layering in tonuri diferite ale aceleiasi culori. Inchide tinuta cu accesoriile potrivite, de cele mai multe ori esarfe sau palarii, caciuli.

Brandul La Martina mizeaza pe culori si propune rosu, violet sau galben pentru griul zilelor friguroare. Optiunile sunt nenumarate, inspiratie sa fie.

O iarna cu stil si caldura sa aveti !

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.