Setari Cookie-uri

BIOTEC by Elemis: Tratamente faciale inovative oferite in exclusivitate de IDA SPA

Descopera secretul frumusetii al vedetelor londoneze

comunicat de presa

IDA Spa lanseaza in exclusivitate in Romania tratamentele faciale Biotec de la Elemis, care upgradeaza ritualul de ingrijire al pielii. Un melanj unic intre activii puternici, senzorialitatea unei terapii hands-on si o tehnologie de ultima generatie, fiecare din cele 7 facialuri din noua gama poate fi personalizate in functie de nevoile fiecarui tip de ten.

Facialurile sunt special concepute pentru a-i reda pielii fermitatea, tonusul si stralucirea, pentru a reduce aspectul liniilor fine, pentru a re-echilibra excesul de sebum sau pentru a uniformiza culoarea tenului. Reprezinta o solutie atat pentru tenul sensibil, deshidratat sau cu imperfectiuni,gama incluzand si un facial dedicat barbatilor.

Rezultatele demonstrate clinic sunt extrem de spectaculoase si se datoreaza unui aparat de ultima generatie, care imbina cinci terapii eficiente.

Citește și:

Avanpremiera laboratoarelor Elemis

Facialurile Biotec au fost dezvoltate de Noella Gabriel, Director of Product and Treatment Development al brand-ului Elemis, in urma a doi ani de cercetare amanuntita, si in colaborare cu cei mai buni oameni din stiinta la ora actuala. Pentru prima data, Elemis combina activii puternici, senzorialitatea si relaxarea unei terapii hands-on cu tehnologia bio-electrica.

Studiile au demonstrat ca pentru o regenerare intensiva, celulele au nevoie de un stimul. Iar specialistii laboratoarelor Elemis au folosit descoperirea la un nivel avansat, dovedind ca INGREDIENTI ACTIVI, ATINGERE si TEHNOLOGIE reprezinta un trio performant de stimuli, care repara pielea din interior, o revitalizeaza si ii redau aspectul tanar. De la prima sedinta, rezultatele sunt vizibile cu ochiul liber si se mentin in timp.

biotec by elemis

Tehnologie de ultima generatie

Facialurile Biotec se bazeaza pe un aparat ultra-performant, care imbina 5 metode inovatoare.

  • Peeling Ultrasonic: Prevazut cu o spatula, al carei capat este din quartz, aparatul transmite pielii 27,ooo de vibratii pe secunda, generand exfolierea delicata a impuritatilor de la suprafata pielii. Stimuleaza productia de colagen, care joaca un rol esential in estomparea liniilor fine si accelereaza procesul de reparare al pielii.
  • Lifting cu ajutorul micro-curentului: Folosind impulsuri de micro-curent, creste nivelul energetic celular, oxigeneaza tesuturile, avand ca efect o uimitoare intinerire a pielii. Totodata, micro-curentii au rol cicactrizant, regenerant si revitalizant asupra tututor straturilot pielii. In plus, intrucat creste cantitatea de colagen din derm, favorizeaza un puternic efect de lifting si antirid.
  • Infuzia de oxigen- gratie acestei tehnologii, in piele este introdusa o combinatie de 95 % la oxigen pur si activi atent selectionati, care au rolul de a creste fermitatea pielii. Reda elasticitatea pielii, stimuleaza repararea tesuturilor, vindeca si re-echilibreaza tenul. O infuzie de prospetime, in urma careia, tenul straluceste de sanatate!
  • Tratament galvanic: Un tratament in doua etape, care foloseste atat ionii pozitivi, cat si ionii negativi, permitand ingredientelor active din formulele produselor sa patrunda adanc in derm. Minimizeaza semnele varstei si ale oboselii. Adio ten tern, adio imperfectiuni!
  • Terapie cu lumina L.E.D- o metoda de ultima generatie, care transmite energie la un nivel profund al pielii, sub forma de lumina rosie sau albastra. Lumina rosie stimuleaza productia de colagen, accelerand reinoirea celulara. Pielea devine ferma si tonica. Lumina albastra are efect antiinflamtor si antiseptic. Calmeaza si reduce roseata pielii.

biotec by elemis

Gama de facialuri Biotec

Micro Firm-a-Lift : are un efect spectaculos de lifting, conferind fermitate pometilor, gatului si liniei barbiei.

Facial Triple-Tec Anti-Wrinkle: cel mai inovator facial, care reduce aspectul ridurilor si reda instant pielii imbatranite aspectul tanar. Studiile au demonstrat ca tratamentul este o alternativa demnsa de luat in seama a injectiilor cu Botox.

Sonic Skin-Radiance: reenergizeaza pielea obosita, terna si stresata. La final, tenul pur si simplu radiaza!

Sonic Skin-Resurfacing: Reduce cicatricile post-acneice, uniformizeaza culoarea tenului, corecteaza imperfectiunile si netezeste liniile fine.

L.E.D Blemish Control: datorita terapiei cu lumina L.E.D, inlatura impuritatile si restabileste echilibrul tenului gras, predispus la imperfectiuni.

02 Sensitive Skin Soothing: o infuzie de oxigen, care calmeaza pielea delicata si reduce roseata.

Super Charge Facial for Men: are efect anti-aging, regleaza excesul de sebum si calmeaza pielea stresata si deshidratata.

Din mixul de pasiune si rezultate dovedite stiintific, s-a nascut gama de ingrijire Elemis. Fiecare produs este gandit atent pentru a veni in intampinarea nevoilor specifice pentru fiecare tip de piele si pentru a oferi solutiile adecvate.

Lotiunile, cremele pentru fata si gomajurile care curata delicat pielea au fost atent alcatuite din ingrediente 100% naturale, fiecare cu povestea sa. Produsele pentru corp bucura simturile nu doar prin texturile delicate si onctuoase ci si prin aromele exotice. Uleiul monoi din Tahiti sau delicatele flori frangipani sunt doar doua dintre notele incapsulate de Elemis, alaturi de mimoza, soc si trandafir.

Vedeta gamei de ingrijire este Pro-Collagen Marine Cream, o crema potrivita oricarui tip de piele si castigatoare a numeroase distinctii internationale. Efectele anti-ageing se vad dupa primele 2 saptamani de utilizare. Ridurile sunt estompate cu aproape 80 de procente iar pielea este vizibil hidratata, mai luminoasa si cu un aspect mai proaspat.

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.