Setari Cookie-uri

Un par de invidiat cu noul tonic Extra Thickening

Un par de invidiat cu noul tonic Extra Thickening din gama Thick & Strong de la head&shoulders

Comunicat de presa

Un par frumos si sanatos, bogat si puternic, un par care atrage toate privirile. Un par care sa arate bine si atunci cand il porti liber si dezordonat, dar si atunci cand il porti strans.

Este timpul sa ai parul pe care ti l-ai dorit dintotdeauna! head&shoulders lanseaza un nou produs care ofera atat beneficii imediate pentru cele care vor un par bogat intr-un timp scurt, cat si beneficii pe termen lung pentru cele care au parul subtire. Tonicul Extra Thickening din gama Thick & Strong este o inovatie de la head&shoulders si a fost creat special pentru a intari firul de par de la radacina, facandu-l mult mai rezistent si mai putin predispus la degradare.

Tonicul Extra Thickening contine un complex de ingrediente Triple Active Complex care confera parului un aspect sanatos si bogat. Acesta are la baza un amestec de vitamine: vitamina B5 cunoscuta pentru proprietatile sale calmante si hidatante si vitamina B3 care imbunatateste functionarea barierei naturale a scalpului. Formula sa este special creata pentru a intari firul de par de la interior, iar scalpul este de asemenea protejat impotriva factorilor externi care il pot irita. Aceasta abordare duala asupra parului si a scalpului impiedica reaparitia acestor probleme. Tonicul poate fi folosit pe parul umed sau uscat, o data pe zi, inainte de coafare.

Citește și:

Pe langa tonicul Extra Thickening pentru ingrosarea firului de par, gama Thick&Strong cuprinde si un sampon care are rolul de a mentine si a imbunatati sanatatea parului si a scalpului pe termen lung. Gama Thick&Strong beneficiaza de tehnologia deja cunoscuta pentru un par cu pana la 100% fara matreata*. Urmand programul de ingrijire head&shoulders, vei avea urmatoarele beneficii:

1. Protectie: prin eliminarea factorilor negativi precum matreata de pe scalp si par.
2. Amplificare: prin ingrosarea firelor de par** imediat dupa spalare, pentru ca parul tau sa arate de doua ori mai bogat, instantaneu.***
3. Preventie: prin imbunatatirea barierei naturale a scalpului si intarirea firului de par de la radacina, pentru un par ce devine din ce in ce mai gros si mai puternic.

* urme vizibile, folosire regulata
** ingrosare semi permanenta a parului
*** vs. parul inainte de spalare

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.