Comunicat de presa

3 cele mai frumoase modele de canapele pe care să le iei de Black Friday 2018 de pe Vivre

Introducerea platii in rate face parte din strategia Vivre.ro de a oferi alternative de plata convenabile pentru cumparatorii care doresc sa achizitioneze produse cu o valoare mai mare si face parte din planul de diversificare a serviciilor pentru satisfacerea clientilor. Noul serviciu de plata in rate este disponibil pentru toate categoriile de produse, pentru cumparaturile care depasesc valoarea de 500 de lei.


Plata in rate se poate realiza cu ajutorul cardurilor Card Avantaj de la Credit Europe Bank, BRD Finance MasterCard de la BRD si STAR BT de la Banca Transilvania.

Cu aceste carduri, abonatii pot plati produsele achizitionate de pe Vivre.ro in pana la sase rate fixe lunare, fara dobanda.

De exemplu, pentru un covor in valoare de 510 lei, clientul va plati o rata lunara de 85 de lei pentru sase luni.

"Suntem intr-un proces continuu de a introduce noi servicii pentru a oferi clientilor o experienta de cumparare usora, flexibila si in deplina incredere. Ne dorim ca prin modalitatea de plata in rate sa facilitam accesul cumparatorilor la produse pentru casa de calitate care se deosebesc prin designul apreciat in lumea intreaga. Cele mai solicitate produse in acest sistem de plata vor fi in special produsele de mobilier, care in general au o valoare mai mare", a declarat Monica Cadogan CEO Vivre

Extinderea termenului de retur ofera cumparatorilor Vivre.ro o garantie in plus ca procesul de cumparare este realizat in deplina siguranta.

Returnarea obiectelor achizitionate de pe Vivre.ro in termenul de 30 de zile calendaristice se poate face pentru orice motiv si se calculeaza de la data primirii produsului.

Fashion Days ofera peste 700.000 de produse, cu discounturi de pana la 90% de Black Friday
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: