Setari Cookie-uri

Hello, OxyGeneo! Hello, piele sanatoasa si frumoasa!

OxyGeneo a fost prezentat si testat in cadrul unui cocktail organizat in salonul din Bulevardul Gheorghe Sincai nr. 16.

Comunicat de presa

OxyGeneo este inspirat de puterile vindecatoare ale izvoarelor calde naturale, cunoscute pentru concentratia mare de dioxid de carbon care ajuta la stimularea oxigenului din piele, iar acum poate fi gasit si in centrul de infrumusetare Hello Body.

«Pentru ca ne dorim ca toate clientele noastre sa beneficieze de servicii cat mai complete intr-un singur loc, suntem alaturi de ele cu noutatile din zona de beauty, dar si cu sfaturi utile, cu sugestii pentru o dieta sanatoasa, cat si cu o gama larga de proceduri pe care le punem la dispozitie. Oxygeneo este o solutie pe care chiar clientele ne-au solicitat-o si noi am raspuns nevoilor lor, ca de fiecare data », a declarat Mihaela Budan, manager Hello Body.

OxyGeneo este singura tehnologie care desfasoara trei actiuni vitale in mod simultan :

1. Curatare si exfoliere eficienta
2. Oxigenarea natura a interiorului pielii
3. Infuzie de nutrienti activi in epiderma.

Citește și:

Oxygeneo permite exfolierea stratului exterior al pielii si oxigenarea tesutului din interior, ducand la o absorbtie optima a nutrientilor activi.

Pana la finalul lunii noiembrie, clientele Hello Body pot opta pentru un abonament lunar cu tratament saptamanal Oxygeneo si pot beneficia de un discount de 10%.

Salonul, deschis de luni pana vineri intre orele 9.00-20.00 si sambata intre orele 9.00-18.00, pune la discpozitia clientelor sale tratamente coporporate, tratamente faciale, masaj, servicii de coafor, make-up, manichiura- pedichiura si tatuaj. Afla mai multe accesand https://www.hellobody.ro sau pagina de Facebook.

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.