Setari Cookie-uri

Inovatie in ingrijirea hainelor tale

Noul Ariel "Pudra" Lichida imbina puterea de curatare a pudrei cu avantajele detergentului lichid, pentru rezultate impecabile pentru hainele tale.

Comunicat de presa

Pentru 8 din 10 femei din Romania, spalarea hainelor este un proces indelungat, care implica folosirea unor produse speciale pentru indepartarea petelor inainte de spalare, potrivit unui studiu realizat de Ariel in 2014. Cercetarea, care analizeaza stilul de viata al femeilor din mai multe tari din Europa de Est, arata ca 55% dintre femeile din Romania considera ca hainele sunt mai bine ingrijite cu ajutorul unui detergent lichid, in timp ce 43% au mai mare incredere in detergentul pudra pentru a indeparta petele. Pentru ca garderobele consumatoarelor din Romania fac loc tot mai multor combinatii surprinzatoare de materiale, care au nevoie de o curatare completa, Ariel lanseaza Ariel "Pudra" Lichida, care imbina puterea de indepartare a petelor a detergentului pudra cu beneficiile unui detergent lichid.

Citește și:

Acelasi studiu arata ca 55% dintre participante prefera cea mai noua tehnologie pentru spalarea hainelor. Stilul de viata alert al femeilor din Romania reclama solutii eficiente pentru rezolvarea sarcinilor de zi cu zi, de aceea noul Ariel, cu formula Deep Clean Complex, este prevazut cu un capac pentru dozarea si aplicarea direct pe pata, prevazut cu niste lamele abrazive care conduc detergentul in interiorul fibrei inlaturand rapid orice pata.

Ioana Ciolacu, fashion designer: "Daca pentru podium ma concentrez pe aspectul hainelor, atunci cand ele ajung in magazine, trebuie sa ma gandesc foarte bine la silueta, croiala, dar mai ales la material si durabilitate. Ca designer, am nevoie de un produs pe care sa il pot recomanda cu incredere pentru ingrijirea hainelor pe care le creez. Noul Ariel este produsul potrivit pentru complexitatea unei garderobe actuale si care este pregatit sa faca fata provocarilor de maine".

Citește și:

Chef Sorin Bontea: "De la instrumente si tehnici noi in bucatarie la inovatii pentru o imagine impecabila, cautam mereu detalii care sa ne ajute sa facem fata unei lumi mereu in schimbare. Ariel “Pudra” Lichida este aliatul de care aveam nevoie".

Formula Deep Clean Complex
Evolutia rapida a tehnologiei a devenit deja un fenomen comun, iar in moda, "inovatia" este cuvantul - cheie in fiecare sezon. Materiale care pana de curand erau doar experimentale se gasesc acum pe rafturile magazinelor, iar formulele de ingrijire cunoscute trebuie sa se adapteze la diversitatea noilor materiale. Pentru a aduce la un loc cele mai bune rezultate in ingrjirea si curatarea hainelor, expertii P&G au dezvoltat formula DEEP CLEAN COMPLEX, un amestec de enzime, polimeri si agenti puternici care aduc impuritatile la suprafata. Acest complex ataca petele dificile sau de grasime, dar fara a fi dur cu hainele tale, avand astfel capacitatea de a indeparta cele mai dificile pete in timp ce protejeaza fibrele materialelor, culorile, printurile si contrastele.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.