Setari Cookie-uri

Darius Stanese's Final Eyebrows Tour 14 februarie - 1 martie 2015

Cel mai amplu turneu educational dedicat pensatului profesional

comunicat de presa

iBrows Training Tour s-a constituit de-a lungul acestui an in cea mai consistenta platforma educationala menita sa insufle profesionistilor frumusetii pasiunea pentru pensatul profesional, transformat intr-o adevarata arta prin prisma viziunii estetice unice a lui Darius Stanese.

Demarat la nivel national in luna februarie 2014 si derulat in cele mai importante orase ale tarii de-a lungul a nu mai putin de trei editii, iBrows Training Tour a reusit sa impartaseasca cursantilor nu doar aspectele teoretice si practice care confera pensatului profesional aura unei profesii relevante, calibrate la cerintele unei clientele din ce in ce mai exigente, ci si un program complex de studiu, primul de aceasta natura conceput in Romania si singurul recunoscut de Ministerul Muncii. darius stanese

Un concentrat valoros de informatii si o experienta care pentru multi aspiranti a pus bazele debutului unei cariere in domeniul serviciilor de infrumusetare, iBrows Training Tour isi incheie misiunea formatoare printr-un ultim periplu programat sa se desfasoare in perioada 14 februarie – 1 martie 2015.

Citește și:

Darius Stanese's Final Eyebrows Tour reprezinta cel mai amplu turneu educational din Romania dedicat pensatului profesional, chintesenta experientei de aproape un deceniu a lui Darius Stanese – eyebrows designer-ul care a reusit ca in urma eforturilor sustinute de un crez puternic si de un talent nativ, sa delimiteze aria design-ului de sprancene de toate celelalte servicii integrate in mod firesc in meniul saloanelor de beauty.

Darius Stanese's Final Eyebrows Tour marcheaza reusita implinirii unui vis, a unei misiuni si a unui parcurs profesional de exceptie. Turneul educational include 11 orase din tara si este ultima oportunitate de a-l intalni pe Darius Stanese intr-un cadru academic si de a deprinde secretele artei pensatului profesional de la un “magician” desavarsit al frumusetii.

Fondatorul conceputului iBrows, a primului studio dedicat in exclusivitate serviciilor de pensat profesional si a primelor cursuri de specialitate reunite sub emblema iBrows School, Darius Stanese isi anunta retragerea din activitate, dupa un deceniu de-a lungul caruia lucrul intensiv si dedicarea in totalitate profesiei, precum si zecile de mii de ore petrecute la salon, si-au pus din plin amprenta asupra acuitatii sale vizuale, care necesita in prezent o monitorizare medicala aparte.

Citește și:

Darius Stanese's Final Eyebrows Tour reuneste in sesiuni intensive de teorie si practica asistata, cu o durata de aproximativ 9 ore, cele mai importante aspecte ale design-ului de sprancene. Programa cursurilor include sfaturi despre instrumente si truse de lucru (cum, in ce cazuri si ce tip de instrumente trebuiesc folosite), modalitati prin care pot fi stabilite corect necesitatile clientelor si prin care acestea pot fi educate spre consumul constant al serviciilor de pensat profesional, tehnici corecte de derulare a activitatii – pensatul corect cu ajutorul pensetei, tunderea sprancenelor, colorarea sprancenelor cu ajutorul produselor de machiaj si colorarea semipermanenta (vopsirea corecta), aplicarea sprancenelor false destinate evenimentelor speciale – precum si o latura practica consistenta, constand in identificarea celor mai bune solutii pentru cazuri particulare si stabilirea corecta a reperelor in alegerea formei potrivite fiecarei fizionomii.

Citește și:

Darius Stanese's Final Eyebrows Tour incepe pe data de 14 februarie 2015 cu sesiunea de training sustinuta in Ploiesti, urmand ca pe data de 15 februarie turneul sa continue in Brasov, pe 16 februarie in Craiova, pe 18 februarie in Sibiu, pe 20 februarie in Timisoara, pe 22 februarie in Cluj, pe 24 februarie in Oradea, pe 26 februarie in Iasi, 27 februarie in Galati, pe 28 februarie in Constanta si pe 1 martie in Bucuresti.

In fiecare oras se organizeaza grupe de minim 20 – maxim 50 de cursanti, iar taxa de participare este de 350 lei. Inscrierile pot fi efectuate la numerele de telefon 0754 027 002 si 021 222 98 89 incepand cu data de 19 noiembrie 2014.

- iBrows - “Sprancene unice pentru femei unice”

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.