Philips Romania aduce la Festivalul Brazilor de Craciun "Bradul de zapada"

Philips Romania aduce la Festivalul Brazilor de Craciun

Un parteneriat Philips Romania si Salvati Copiii

comunicat de presa

Philips Romania sustine proiectul derulat de organizatia Salvati Copiii, intitulat Festivalul Brazilor de Craciun, prin participarea cu o creatie speciala dedicata evenimentului caritabil din data de 5 decembrie 2014.

Bradul inscris in program de catre compania Philips Romania, in parteneriat cu Glas Expert, poarta semnatura arhitectilor studio-ului de creatie MATIUS si va fi licitat la Gala, cu scopul de a ajuta cei 2.500 de copii care fac parte din programele organizatiei Salvati Copiii.

Festivalul Brazilor de Craciun reprezinta un prilej prin care putem arata ca prin lumina si arta exista posibilitatea de a oferi sansa unei vieti mai bune pentru copiii fara acces la educatie. Prin intermediul acestui brad creat cu sprijinul si viziunea arhitectilor MATIUS, valorificam unul dintre cele mai importante elemente ale unei vieti frumoase: lumina.”, afirma Bogdan Balaci, Commercial Leader Philips Lighting SEE, Lighting CEE

Inscris cu numele “Bradul de zapada”, bradul dedicat Festivalului Brazilor de Craciun, propus MATIUS, Philips Romania & Glas Expert este o creatie high tech realizata din sticla, si iluminata cu LED. Ideea care a stat la baza bradului este legata de acel ceva care aduce atmosfera de sarbatoare: zapada.

Cand nu ninge, parca nu-i iarna, iar pentru a aduce zapada este necesara magia bradului care aduce iarna. Bradul care aduce zapada este transparent, sub forma unui con din sticla in care ninge. Piramida este decorata cu globuri si iluminare LED in cant.

“Aripile din gheata ultraclara, taiata de experti cu Glas, ne-au purtat pe noi, echipa de tineri creatori MATIUS, printr-un iures de emotii, vartejuri de fulgi si troiene de lumina Philips, sa va incantam cu acest colind despre SPERANTA ca putem ajuta: Se vede, palpaie, deci nu e moarta/ Se vinde, deci e Arta!/ Sa vina Craciunul!”, afirma Marius Ichim, MATIUS.

“Bradul de zapada” a fost realizat de arhitectii MATIUS, cu LED-uri oferite de Philips Romania si cu sprijinul Glas Expert, cu scopul de a oferi o sansa la educatie copiilor pentru care mersul la scoala reprezinta acel cadou mult asteptat pe care si-ar dori sa-l gaseasca sub bradul de Craciun.

Iluminatul cu LED este cea mai profunda schimbare in industria iluminatului, avand la baza o tehnologie eco-friendly: durata mai mare de viata, economie de energie, control asupra luminii.

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri