Setari Cookie-uri

SCAPA DE IMPERFECTIUNILE TENULUI SI OFERA-I STRALUCIRE FARA CUSUR

Noul Braun Face, primul aparat 2 in 1 din lume, iti ofera curatare a porilor in profunzime si epilare faciala de mare precizie pentru o frumusete desavarsita si radianta, indiferent daca vrei se creezi tenul perfect pe care sa incerci ultimele tendinte in machiaj sau daca nu vrei sa porti machiaj deloc.

Comunicat de presa

Noul Braun Face, primul aparat 2 in 1 din lume, iti ofera curatare a porilor in profunzime si epilare faciala de mare precizie pentru o frumusete desavarsita si radianta, indiferent daca vrei se creezi tenul perfect pe care sa incerci ultimele tendinte in machiaj sau daca nu vrei sa porti machiaj deloc. Acest nou dispozitiv revolutionar creat de brandul de epilatoare numarul 1 in lume, reprezinta o investitie pentru un ten mai frumos. Tenul tau va arata vizibil mai neted, curat si fara imperfectiuni, la simpla apasare a unui buton.

TENUL FARA MACHIAJ ESTE LA MODA

De la podiumurile de moda pana la viata cotidiana, cu totii stim ca pastrarea unui ten stralucitor care emana tinerete si prospetime constituie un ideal greu de atins. Frumusetea fara machiaj inseamna incredere in propria piele si increderea ca intotdeuna arati cel mai bine. Usor de folosit, inovativ, oferind rezultate dovedite, Braun Face te ajuta sa scapi de impuritati si sa iti creezi cu usurinta baza perfecta pentru toate tipurile de machiaj preferate sau pentru un aspect natural, cu o stralucire de podium. Alege o frumusete sanatoasa, proaspata si naturala a tenului tau in fiecare dimineata.

Citește și:

Fara agitatie, fara batai de cap, doar o stralucire fara imperfectiuni.

"Nu conteaza daca te afli pe covorul rosu sau doar iti doresti o zi fara machiaj, vrem sa stim ca putem conta pe un ten cu adevarat curat. Braun Face ofera femeilor incredere si libertate indiferent daca vor sa poarte machiaj sau nu".
Jessica Alba
Ambasador Braun

STRALUCIRE FARA IMPERFECTIUNI CU DOAR O APASARE DE BUTON

Nu numai ca este cel mai important trend de frumusete al anului 2014, dar un ten stralucitor te ajuta sa arati si sa te simti minunat. Acum te poti elibera de orice retinere in a arata tuturor un ten frumos fara efort, luand frumusetea in propriile maini cu noul aparat 2 in 1 despre care toata lumea vorbeste - noul Braun Face. Primul epilator facial impreuna cu peria de curatare te ajuta sa fii 100% gata pentru frumusete la simpla apasare a intrerupatorului, dezvaluind un ten neted, stralucitor si sanatos

Citește și:

INCEPETI CU O EPILARE DE PRECIZIE

Discret si eficient, capul subtire al epilatorului indeparteaza chiar si parul invizibil si ofera o precizie absoluta pentru sprancene, buza superioara si barbie. Acest nou instrument de frumusete este un must-have pentru o piele neteda - cea mai importanta provocare din domeniul frumusetii. Cu 10 micro-orificii pentru epilare super-eficiente, Braun Face ofera pana la patru saptamani de piele neteda. Epilarea cu Braun Face este de 200 de ori mai rapida decat cu ajutorul unei pensete manuale si poate elimina firele de par de patru ori mai mici decat o face ceara. In cateva secunde ofera femeilor o piele neteda, fara par nedorit, care dureaza saptamani intregi.

TRNSFORMA-TI APARATUL INTR-O PERIE DE CURATARE

Cu un simplu schimb de capete, epilatorul Braun Face devine o perie de curatare eficienta care curata in profunzime porii, oferind rezultate precum cele de la spa in doar cateva minute. Pana la 6 ori mai eficient decat o curatare manuala a fetei, tehnologia sonica de curatare indeparteaza usor, dar complet machiajul, urmele poluarii si impuritatile. De asemenea, pregateste pielea pentru a absorbi produsele de frumusete mai eficient, oferind instantaneu un ten mai neted, mai moale si vizibil mai frumos.

Citește și:

DESIGN SUPER SIC

Cu un design atragator, ultra-elegant si usor de depozitat in geanta, acest dispozitiv must-have este o revelatie in tehnologia din domeniul frumusetii. Este ideal pentru a fi luat in vacanta, in calatoriile de munca sau pur si simplu la indemana pentru orice fir de par razlet, ce are nevoie de atentie imediata. Viitorul unui ten neted, fara cusur incepe cu Braun Face.

Tenul natural, fara cusur nu a fost niciodata mai usor de obtinut.

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.