Comunicat de presa

In data de 18 noiembrie, la sediul showroom-ului de pe str. Maica Alexandra nr 4, a avut loc lansarea in Romania a celebrului brand din Italia Isabel Garcia.

Un tract urinar sanatos este conditionat si de o igiena intima corespunzatoare

Povestea Isabel Garcia a inceput in anul 2009. Inca de la inceput, creatiile sale elegante si inovative s-au adresat femeii moderne,atat in ceea ce priveste tinutele de zi cat si cele de seara.

Designerul din spatele colectiei este Elliot James Frieze. El si-a inceput cariera in echipa Michiko Koshino si a fondat Qasimi in anul 2007. Frieze isi descrie conceptul ca fiind o declaratie a elegantei, promovand o imagine sofisticata din punct de vedere al croiului si al materialelor utilizate, dar in acelasi timp accesibil si actual.

''Femeia Isabel Garcia este moderna, rafinata, feminina, cu un gust impecabil'' Elliot James Frieze

Cu peste 400 de puncte de vanzare in intreaga lume, Isabel Garcia a devenit rapid un reper in moda internationala, avand sustinatori in randul celebritatilor al caror stil vestimentar sofisticat si plin de gratie a devenit iconic in toate capitalele modei: Londra, Paris, Moscova si Kiev. Recent, hainele Isabel Garcia au primit recunoasterea supremă, fiind prezentate in paginile revistei Vogue UK.

In Romania, brandul Isabel Garcia s-a bucurat de sustinerea celebritatilor autohtone: Alexandra Stan, Cristina Herea, Carmen Negoita, Irina Mohora, Claudia Hirsu, Eniko Georgescu si Razvan Firea sunt cateva dintre numele care au confirmat prezenta la evenimentul de lansare gazduit de Corina Bilcon si Ilinca Vlasova, cele doua tinere entuziaste care si-au dorit sa faca cunoscut brandul Isabel Garcia romancelor pasionate de moda.

Foltene - pentru sanatatea parului tau
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: