Setari Cookie-uri

J Beverly Hills lanseaza Volumis - pudra pentru volum instant de la radacina

J Beverly Hills lanseaza produsul magic care vine in ajutorul tuturor specialistilor in arta coafarii

comunicat de presa

O coafura cu volum de la radacina firului de par si pana la varfuri reprezinta o dorinta usor de indeplinit de orice hairstylist cu experienta. Insa o coafura cu volum care sa isi mentina forma nu doar pret de o seara, ci cel putin 48 de ore, constituie o adevarata provocare, mai cu seama in cazul unui par fin, subtire si rar. J Beverly Hills lanseaza produsul magic care vine in ajutorul tuturor specialistilor in arta coafarii – Volumis – pudra volumizatoare cu efect instant, adaptata particularitatilor tuturor tipurilor de par si cu o formula de ultima generatie care garanteaza rezultate uimitoare, de lunga durata.

Expertiza de peste 20 de ani a echipei de cercetare si dezvoltare J Beverly Hills este concentrata intr-o linie avansata de produse de styling regasita atat in cele mai bine cotate saloane internationale cat si in beauty kit-ul starurilor din showbiz.

Citește și:

Secretul coafurilor impecabile etalate cu gratie pe covorul rosu asternut inevitabil la evenimentele de prestigiu este acum dezvaluit si devine un ideal posibil pentru toate femeile! Volumis nu este doar o promisiune, ci o certitudine oferita chiar si celor mai dificile tipuri de par, formula unica aflata la baza pudrei volumizatoare indicand un nou nivel al performantei.

Volumis se prezinta sub forma unei pulberi fine care adera cu delicatete la radacina firului de par, neincarcandu-l si nelasand niciun reziduu inestetic care sa necesite o indepartare ulterioara. Aplicata pe parul uscat in ultima etapa a coafarii, Volumis creeaza un efect instanteu de volum, permitand numeroase variante de stilizare si de aranjare a coafurii fie cu ajutorul periei sau a stylerelor, fie pur si simplu prin trecerea degetelor prin par pentru un look lejer, efortless.

Citește și:

Pudra volumizatoare isi indeplineste cu prisosinta menirea si mai mult decat atat, confera textura parului si o finisare mata care se mentine intacta indiferent de conditiile de mediu. Recunoscut pentru proprietatile sale stimulatoare si regenerante, extractul de alge marine este inclus in formula Volumis, alaturi de pudra de tapioca care absoarbe sebumul de la nivelul scalpului, elimina impuritatile si reda aspectul de par proaspat spalat.

Volumis este o pudra ideala pentru crearea de textura si volum, confera parului flexibilitate si faciliteaza coafarea, efectul obtinut fiind unul natural, opus rigiditatii tapatului.

Volumis by J Beverly Hills, noua pudra pentru volum de la radacina firului de par este disponibila la .1 Concept (Str. Stirbei Voda, nr. 53-55) si in saloanele de specialitate din tara.

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.