Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Medicii pediatri recomanda apa de la robinet filtrata

In perioada 20-22 noiembrie, cele mai importante nume din pediatria romaneasca s-au reunit la Sibiu, in cadrul Congresului Societatii Romane de Gastroenterologie si Hepatologie Pediatrica, eveniment sprijinit de La Fantana.

In cadrul sesiunilor stiintifice s-au dezbatut si teme de nutritie si alimentatie. Un subiect de actualitate aflat pe agenda medicilor, dar si in atentia publicului, este reprezentat de consumul de apa si preconceptiile despre apa din retelele orasenesti.

La Fantana sustine informarea corecta asupra consumului de apa si doreste sa clarifice prejudecatile referitoare la apa de la robinet. Compania a lansat recent campania de informare „Filtreaza apa de mituri” prin care isi propune sa reabiliteze consumul de apa din retea. Apa de la robinet filtrata asigura continutul mineral necesar organismului si este prima recomandare pentru consumul si hidratarea zilnica atat a adultilor, cat si copiilor. Spre deosebire de aceasta, apele minerale sau obtinute prin metode de filtrare nerecomandate pot avea contraindicatii.

„Apa de la robinet filtrata are un continut echilibrat, benefic pentru un organism sanatos, ceea ce inseamna ca poate fi consumata de oricine. Este recomandata in alimentatia celor mici in conditiile in care, prin filtrare sunt eliminate sau reduse semnificativ impuritatile, eventualii paraziti, metalele, clorul sau alte sedimente aparute pe traseul apei de la sursa pana la robinet”, a specificat Dr. Elena Francisca Mecan, Medic Primar in Medicina de Familie.

La Fantana ofera sisteme performante de filtrare care asigura o apa curata si proaspata. Datorita elementelor incluse si mecanismelor de functionare, acestea elimina componentele nedorite dar pastreaza continutul natural de minerale de care organismul are nevoie.
Sistemele de filtrare includ purificatorul La Fantana, asemanator unui aparat de tip watercooler, care asigura constant apa rece si fierbinte, dar si sistemele de filtrare care se monteaza usor si rapid sub chiuveta.

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.