Setari Cookie-uri

Iaurtul Danone Natural, acum mai simplu si cu gust mai proaspat

Less is more! Nu este doar o expresie, ci o realitate in multe cazuri. Simplitatea nu se demodeaza niciodata, indiferent de trenduri. Acelasi principiu se aplica si in alimentatie, retetele clasice fiind apreciate acum poate mai mult ca niciodata.

Comunicat de presa

Pentru tine si cei care pun pret pe produsele cat mai simple, Danone relanseaza iaurtul alb Danone Natural, folosind o reteta noua, ce are la baza doar lapte si fermenti, fara supliment de proteine din lapte. Reteta a fost realizata pornind de la asteptarile pe care le au romanii de la un iaurt bun, de calitate: gust de lapte, usor acrisor, proaspat si textura consistenta.

Noile iaurturi, cu un gust nou si mai proaspat, sunt pregatite din lapte integral de 3,5% grasime si fermenti activi benefici - ingredientul esential, fara de care niciun iaurt nu poate fi creat. Totul pentru ca tu si cei dragi tie sa va puteti bucura de toata bunatatea unui iaurt natural: proteine valoroase si calciu care ajuta la mentinerea unor oase sanatoase, dar si alte minerale si vitamine necesare pentru crestere si sanatate de-a lungul intregii vietii.

Citește și:

De asemenea, datorita bacteriilor bune pe care le contine, iaurtul contribuie la mentinerea echilibrului florei intestinale, importanta pentru functionarea sistemului digestiv. In plus, studii recente demonstreaza o multime de alte beneficii pentru organism, prezentate de catre experti in nutritie in cadrul Conferintei "Sanatate prin Alimentatie" 2014.

Toate acestea recomanda iaurtul ca un aliment esential ce nu ar trebui sa lipseasca dintr-o dieta echilibrata, mai ales in ritmul alert de viata actual. Extrem de versatil, iaurtul poate fi consumat atat ca parte a unui mic dejun hranitor, ca gustare rapida si revigoranta intre mese ori seara, dupa o cina usoara. Noul iaurt Danone Natural are doar 60 kcal / 100 g, echivalentul caloriilor oferite de un mar mijlociu, ajutandu-te astfel sa iti mentii nu doar sanatatea dar si silueta.

Citește și:
  • 3 rețete sănătoase cu pui

Bunatatea iaurturilor Danone vine din calitatea excelenta a laptelui produs de fermele partenere, niciun proces de fabricatie, oricat de avansat ar fi, neputand imbunatati calitatea ingredientelor utilizate.

Obtinerea unui lapte de cea mai buna calitate presupune vacute de rasa, bine hranite si ingrijite, conditii de igiena foarte bune in ferma si sala de muls. De aceea, de aproape 10 ani, Danone a lucrat impreuna cu fermierii parteneri pentru a imbunatati continuu calitatea laptelui colectat si a alocat peste 25 milioane lei in acest scop. Datorita calitatii superioare a laptelui care acum este mai bogat in proteine, Danone iti poate oferi astazi o formula simpla de iaurt, doar cu lapte si fermenti, ingrediente naturale care se afla de altfel la baza tuturor produselor Danone.

In prezent compania are peste 30 ferme partenere, dintre care opt livreaza lapte pentru Danone de peste 10 ani, iar doua de 15 ani. Aproximativ 1 milion de iaurturi ies zilnic pe poarta fabricii Danone din Bucuresti si iau drumul a noua tari europene.

Citește și:

    Noua formula de Iaurt Danone Natural cu 3,5% grasime este promovata online si in magazine de Vacuta Draguta, un personaj carismatic, care vine de la ferma domnului Azoitei din Vrancea, partener Danone de 15 ani.

    Vizionare placuta


    Kudika
    28 Noiembrie 2014
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.