Setari Cookie-uri

Inaugurare POEMA in AFI Palace Cotroceni

POEMA, brand 100% romanesc de fashion, a inaugurat un nou magazin in Bucuresti, in AFI Palace Cotroceni.

comunicat de presa:

La 11 ani distanta de prima deschidere POEMA, brandul numara in prezent 14 boutique-uri, dintre care doua in Bucuresti. Noul magazin deschis la etajul 1, intrarea FAR, pe o suprafata de 180 mp, este un spatiu dedicat feminitatii, intr-un decor modern si elegant.

Atmosfera festiva a fost sustinuta cu muzica de pian si un concert minunat Aylin & The Lucky Charms. Participantii la eveniment au putut admira in premiera piesele noii colectii POEMA dedicata sarbatorilor: piese unicat din matase naturala, paiete stralucitoare, pene de strut, piele sau imprimeuri, toate purtand amprenta calitatii si stilului, marca POEMA.

POEMA este proiectul la care am visat si in care am crezut foarte mult. Am pornit la drum cu o echipa inimoasa, creativa si am luat in serios totul, ne-am inarmat cu mult curaj si am raspuns cu bine, pana acum, provocarii de a aduce un brand romanesc in preferintele vestimentare ale femeilor. Imbracam doamnele in haine care sa le faca remarcate in orice ocazie sau moment al zilei. Pot fi business la birou, pot gasi cu usurinta o tinuta pentru o cina romantica sau un eveniment deosebit, la fel cum pot gasi si outfitul potrivit de club sau de o iesire normala. La Poema pretuim calitatea si croim frumosul pe masura aspiratiilor clientelor noastre.” Dorina Dumitrache, creatoarea brandului POEMA.

Citește și:

Iubitoarele de frumos sunt asteptate in magazinele POEMA din Bucuresti si din tara sau pe e-boutique-ul www.poema.ro de unde isi pot achizitiona online produsele preferate. Inspiratie zilnica in stilul consacrat POEMA, shootinguri creative, lansari si noi colectii stau la un LIKE distanta, pe pagina oficiala de Facebook a brandului www.facebook.com/poema.ro.

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.