Setari Cookie-uri

Kandia Dulce primeste titlul de Furnizor al Casei Regale a Romaniei

Incepand cu 30 noiembrie 2014, compania Kandia Dulce a devenit Furnizor Oficial al Casei Regale, titlu acordat de catre Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei, in cadrul unei ceremonii desfasurate la Palatul Peles.

Comunicat de presa

Colaborarea dintre Kandia Dulce, cel mai mare producator local de ciocolata, si Casa Regala a Romaniei a debutat cu momentul in care compania a devenit partener al Casei Majestatii Sale Regelui, statut premergator obtinerii titlului de Furnizor Oficial.

Din 1890 si pana in prezent, povestea Kandia Dulce reprezinta mai mult decat produse din ciocolata autentica: valorile unor generatii care privesc cu nostalgie catre trecut, dar, mai ales, cu prospetime catre viitor. Produsele Kandia Dulce unesc ani intregi de povesti romanesti; legatura este una speciala, si rezoneaza puternic cu valori desprinse din ADN-ul national: mandria locala si curajul pentru fapte mari.
Atat prin tehnologia de productie, cat si prin procesele derulate la nivelul resurselor umane, Kandia Dulce are o abordare moderna, care o plaseaza in fruntea producatorilor locali de ciocolata.

Citește și:

"Primirea titlului de Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei in imediata apropiere a Zilei Nationale a Romaniei are o deosebita incarcatura emotionala pentru compania Kandia Dulce, certificand calitatea exceptionala a produselor care ies zilnic de pe portile fabricilor noastre. Gestul Casei Regale deopotriva ne onoreaza si ne responsabilizeaza.", declara Mihai Georgescu, Director General Kandia Dulce.

"Kandia Dulce cauta sa pastreze si sa duca mai departe gustul specific romanesc, ca parte a identitatii noastre. Dulciurile pe care compania le produce astazi vor ajunge sa fie considerate dulciurile traditionale ale romanilor peste generatii. Pentru aceste motive, Majestatea Sa Regele decide acordarea titlului de Furnizor Regal pentru ciocolata, pentru urmatorii 3 ani.", declara Radu Ghina, consilier la Casa Majestatii Sale Regelui.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.