Setari Cookie-uri

Trendy si feminina in vacanta de iarna!

Bagajul pentru vacanta de iarna la ski sau la munte nu trebuie sa se limiteze doar la echipamente sportive, bocanci si piese vestimentare sport sau casual. Pastreaza-ti feminitatea si ofera tinutelor tale un accent sic, chiar si in vacanta!

Comunicat de presa

Takko iti pune la dispozitie o gama variata de piese vestimentare sport casual cu care sa "incalzesti" gerul de afara, dar cu care sa oferi totodata tinutelor tale un accent sic si feminin!

Camasa din denim

Camasa din denim este vedeta anotimpului rece si piesa vestimentara pe care o poti adapta la orice tip de tinuta. Indiferent ca o porti casual, cu jeans si bocanci, sau intr-o tinuta fancy, cu fusta de piele si botine, "merita" sa faca parte din bagajul pentru vacanta.

Bluza casual smart

Bluzele casual smart nu trebuie sa-ti lipseasca din bagaj, intrucat vacanta de iarna este dedicata activitatilor sportive: snowboarding, schi etc. Pastreaza tinutele de vacanta din afara partiei intr-o nota casual, dar "imblanzeste-le" cu un accent feminin, asortand bluza college style cu o fusta din piele sau denim.

Citește și:

Fular sic

Asigura-te ca fularul pe care il alegi pentru bagaj se conformeaza tendintelor si cerintelor vremii. Modelul in carouri de la Takko este alegerea perfecta, intrucat este calduros, sic si imprumuta culoarea vedeta a sezonului: burgundiul.

Rochie tricotata

Tricoturile sunt elementele in voga ale sezonului si nu au voie sa-ti lipseasca din garderoba de vacanta. Daca ti-ai planificat un eveniment elegant in itinerariul de vacanta, dar nu vrei sa epatezi in tinute glam, poti opta pentru modelul tricotat de la Takko. Gulerul barca, manecile trei sferturi si lungimea pana peste genunchi o incadreaza perfect in tiparele tendintelor actuale.

Pulover trendy

Tricoturile trebuie sa se regaseasca in tinutele de zi, casual, pe care le adopti in vacanta. Puloverul versatil, tip jacheta, de la Takko, iti ofera accentul trendy de care au nevoie tinutele formate din jeansi, colanti, pantaloni de piele asortate cu camasi sau bluze sport.

Citește și:

Rucsac fancy

Lasa gentile mari, supradimensionate, sau tip postas acasa. Anul acesta se poarta rucsacul in plimbarile si drumetiile din vacanta de iarna. Modelul sic de la Takko, care imbina pielea cu imprimeurile animalice, poate deveni accesoriul statement din tinutele tale de vacanta.

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.